KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC Pretty Love Alice

Predstavljamo vam vaginalne kroglice s prisrčnim dizajnom, ter posebno stimulativno uporabo. Vaginalne kroglice Alice so tukaj v belo vijolični kombinaciji z posebnim držalom, ki ga na koncu krasi srček. V paketu boste prejeli kar dva različna dizajna, in sicer dvojne ter enojne kroglice. Tako boste lahko iz začetniške ene, hitro prišli do dvojne stimulacije. Znotraj kroglic se skrivajo manjše kroglice, ki ob vsakem premiku ustvarjajo trenje, ki bo pričaralo posebno stimulacijo ob uporabi. Kroglice pa nimajo zgolj stimulativnega namena, odlične so tudi za krepitev vaginalnih mišic. Z rezultati pa boste zadovoljne tako ve kakor tudi vaš partner, ki bo občutil bolj tesno vagino. Uživajte medtem, ko trenirate! Vaginalne kroglice Alice vam bodo prinesle veliko lepih trenutkov.
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00786

Predstavljamo vam vaginalne kroglice s prisrčnim dizajnom, ter posebno stimulativno uporabo.

 

Vaginalne kroglice Alice so tukaj v belo vijolični kombinaciji z posebnim držalom, ki ga na koncu krasi srček. V paketu boste prejeli kar dva različna dizajna, in sicer dvojne ter enojne kroglice. Tako boste lahko iz začetniške ene, hitro prišli do dvojne stimulacije. Znotraj kroglic se skrivajo manjše kroglice, ki ob vsakem premiku ustvarjajo trenje, ki bo pričaralo posebno stimulacijo ob uporabi. Kroglice pa nimajo zgolj stimulativnega namena, odlične so tudi za krepitev vaginalnih mišic. Z rezultati pa boste zadovoljne tako ve kakor tudi vaš partner, ki bo občutil bolj tesno vagino. Uživajte medtem, ko trenirate! Vaginalne kroglice Alice vam bodo prinesle veliko lepih trenutkov.

Za močno ter stimulirano vagino poskrbijo vaginalne kroglice! Kadarkoli si zaželite treninga in stimulacije, lahko odprete komplet Alice, ki skriva enojne in dvojne kroglice. Primerne pa so tako za začetnice kakor tudi prave mojstrice uporabe kroglic.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost:

- Dvojne: 20,5 cm x 5,5 cm

- Enojne: 12,5 cm x 3,5 cm

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET VAGINALNIH KROGLIC Pretty Love Alice
Vaša ocena