VAGINALNE KROGLICE Lovetoy Iwhizz Luna Black

Predstavljamo vam visoko kvalitetne vaginalne kroglice, ki bodo vaše spolne užitke ponesle v višave. Vaginalne kroglice Iwhizz Luna so izdelane iz medicinskega silikona, ki ima prijeten svilnat otip ter je popolnoma telesu prijazen material. Kroglice so obložene, in skupaj tehtajo 80 g, ter so primerne tako za začetnice kot mojstrice uporabe. Vaginalne kroglice niso le pripomoček, ki nudi stimulacijo, vendar prinašajo veliko pozitivnih učinkov na žensko spolnost. Kroglice so idealne za trening mišic medeničnega dna, s katerimi bo vaša vagina bolj čvrsta, orgazmi pa še bolj intenzivni. Povečajte spolne užitke z vrhunskim pripomočkom, ki je izdelan posebej za ženske.
Redna cena 13,99 € Akcijska cena 11,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00215
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 11,89 €

Predstavljamo vam visoko kvalitetne vaginalne kroglice, ki bodo vaše spolne užitke ponesle v višave.

 

Vaginalne kroglice Iwhizz Luna so izdelane iz medicinskega silikona, ki ima prijeten svilnat otip ter je popolnoma telesu prijazen material. Kroglice so obložene, in skupaj tehtajo 80 g, ter so primerne tako za začetnice kot mojstrice uporabe. Vaginalne kroglice niso le pripomoček, ki nudi stimulacijo, vendar prinašajo veliko pozitivnih učinkov na žensko spolnost. Kroglice so idealne za trening mišic medeničnega dna, s katerimi bo vaša vagina bolj čvrsta, orgazmi pa še bolj intenzivni. Povečajte spolne užitke z vrhunskim pripomočkom, ki je izdelan posebej za ženske.

Vaginalne kroglice imajo ergonomsko obliko, ki omogoča lahko vstavljanje in odstranjevanje s priloženim trakom. Trening mišic medeničnega dna lahko opravljate kar med vsakodnevnimi opravili. Že kmalu boste navdušeni nad pozitivnimi učinki, ki jih prinašajo na vaše spolno življenje. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Dodatno

Velikost: 17 cm x 4 cm

Teža: 80 g

Material Medicinski silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Lovetoy Iwhizz Luna Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli