VAGINALNE KROGLICE Lovetoy Luna Beads II Pink

Vaginalne kroglice Luna Beads II so ergonomsko oblikovan pripomoček za ženske, ki si želijo boljše spolno življenje. Dvojne kroglice in ovoj sta izdelana iz kvalitetnega silikona, ki je povsem telesu prijazen. Kroglice lahko odstranite iz silikonskega ovoja in uporabljate posamično, ter obenem enostavno očistite. Luna Beads II so ene najbolj prodajanih kroglic, saj so enostavne za uporabo in tako primerne tudi za začetnice. S kroglicami boste krepili mišice medeničnega dna in tako izboljšali tako občutke kakor tudi orgazme med spolnimi odnosi.
Redna cena 20,99 € Akcijska cena 17,84 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00212
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 17,84 €

Vaginalne kroglice Luna Beads II so ergonomsko oblikovan pripomoček za ženske, ki si želijo boljše spolno življenje.

 

Dvojne kroglice in ovoj sta izdelana iz kvalitetnega silikona, ki je povsem telesu prijazen. Kroglice lahko odstranite iz silikonskega ovoja in uporabljate posamično, ter obenem enostavno očistite. Luna Beads II so ene najbolj prodajanih kroglic, saj so enostavne za uporabo in tako primerne tudi za začetnice. S kroglicami boste krepili mišice medeničnega dna in tako izboljšali tako občutke kakor tudi orgazme med spolnimi odnosi.

Izvajanje keglovih vaj se še posebej priporoča za ženske, ki so že doživele porod, oziroma za ženske starejše od 30 let. Tovrstni trening pa je priporočljiv tudi iz strani ginekologov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALovetoy 2019
DodatnoVelikost: 3, 8 cm
MaterialSilikon
Dolžina17 cm
Širina3,8 cm
Primerno zaŽenske
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaPink
StimuliraNožnico
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Lovetoy Luna Beads II Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli