VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tightening Up II

Tukaj je erotični pripomoček izdelan posebej za ženske, ki bo izboljšal vaše spolno življenje. Vaginalne kroglice Tightening Up II so izdelane iz vrhunskega silikona, in znotraj ovoja skrivajo dve obteženi kroglici. Poleg tega, da proizvajajo stimulativne občutke med uporabo, pa so v veliki meri namenjene treningu vaginalnih mišic s katerim boste dosegle bolj eksplozivne orgazme ter tesno vagino. Vaginalne kroglice Tightening Up II imajo daljšo vrvico za lažjo uporabo, in so vsekakor primerne tudi za začetnice. Kroglice so povsem vodoodporne in si jih lahko privoščite kjerkoli. Presenetite svojega izbranca z tesno vagino, medtem, ko boste same uživale v intenzivnih orgazmih. To je lahko vaša mala nagajiva skrivnost!
9,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01021

Tukaj je erotični pripomoček izdelan posebej za ženske, ki bo izboljšal vaše spolno življenje.

 

Vaginalne kroglice Tightening Up II so izdelane iz vrhunskega silikona, in znotraj ovoja skrivajo dve obteženi kroglici. Poleg tega, da proizvajajo stimulativne občutke med uporabo, pa so v veliki meri namenjene treningu vaginalnih mišic s katerim boste dosegle bolj eksplozivne orgazme ter tesno vagino. Vaginalne kroglice Tightening Up II imajo daljšo vrvico za lažjo uporabo, in so vsekakor primerne tudi za začetnice. Kroglice so povsem vodoodporne in si jih lahko privoščite kjerkoli. Presenetite svojega izbranca z tesno vagino, medtem, ko boste same uživale v intenzivnih orgazmih. To je lahko vaša mala nagajiva skrivnost!

Znano je, da s krepitvijo mišic medeničnega dna lahko dosežete boljše orgazme ter izboljšate splošno zdravje vagine. Uporabo vaginalnih kroglic pa priporočajo tudi ginekologi. Kroglice Tightening Up II so idealne za trening mišic, ter prav tako tudi zabavne užitke. Vrhunski materiali ter gladka žametna tekstura pa vas bodo popeljali do najboljših orgazmov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 16,3 cm

Teža kroglic: 91g

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tightening Up II
Vaša ocena
Top prodajni artikli