VAGINALNE KROGLICE Toy Joy Funky Purple

S svilnato mehko teksturo vaginalne kroglice Toy Joy Funy omogočajo nepozabno notranjo masažo. Z vsakim gibom bodo kroglice povzročale vibracije, ki bodo popeljale do zelo prijetnih erotičnih občutkov. Poleg stimulacije pa so kroglice namenjene tudi treningu vagine za vse predstavnice, ki si želijo bolj čvrsto vagino, ter močnejše orgazme z partnerjem. Kroglice so zelo praktične in jih lahko uporabljate tudi med dnevom. Tako boste dodatno okrepile svoje mišice, kar bo opazil tudi vaš partner. Uživajte v bolj intenzivnih spolnih odnosih, ter lažjem in močnejšem doživljanju vaginalnih orgazmov.
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
10400 PURPLE

Z vsakim gibom bodo kroglice povzročale vibracije, ki bodo popeljale do zelo prijetnih erotičnih občutkov.

 

Poleg stimulacije pa so kroglice namenjene tudi treningu vagine za vse predstavnice, ki si želijo bolj čvrsto vagino, ter močnejše orgazme z partnerjem. Kroglice so zelo praktične in jih lahko uporabljate tudi med dnevom. Tako boste dodatno okrepile svoje mišice, kar bo opazil tudi vaš partner. Uživajte v bolj intenzivnih spolnih odnosih, ter lažjem in močnejšem doživljanju vaginalnih orgazmov.

Kroglice Toy Joy Funky so izdelane iz ABS materiala z posebno svilnato ter mehko prevleko, ki bo dodatno stimulirala med uporabo. V notranjosti imajo dodatno kroglico, ki ob premikanju ustvarja vibracije ter povzroča prave erotične občutke. Združite zabavo in koristen trening za vaše intimne predele, ter uživajte v povsem novem, izboljšanem spolnem življenju.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Toy Joy 2019
Dodatno Velikost: 3,5 cm
Material PVC
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Toy Joy Funky Purple
Vaša ocena