VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tighten Up I Purple

Tukaj so fantastične vaginalne kroglice namenjene krepitvi in stimulaciji. Vaginalne kroglice Tighten Up I so izdelane iz prijetnega silikona in jih odlikuje dvojna kroglica ter praktično držalo. Te ergonomsko oblikovane kroglice so idealne za spontani trening mišic medeničnega dna, in to kar med dnevom. V notranjosti se skrivata dve manjši lažje obteženi kroglici, ki se bosta premikali ob vsakem vašem gibu. Ne le, da boste prejele neverjetno stimulacijo, obenem boste tudi trenirale.
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01103

Tukaj so fantastične vaginalne kroglice namenjene krepitvi in stimulaciji.

 

Vaginalne kroglice Tighten Up I so izdelane iz prijetnega silikona in jih odlikuje dvojna kroglica ter praktično držalo. Te ergonomsko oblikovane kroglice so idealne za spontani trening mišic medeničnega dna, in to kar med dnevom. V notranjosti se skrivata dve manjši lažje obteženi kroglici, ki se bosta premikali ob vsakem vašem gibu. Ne le, da boste prejele neverjetno stimulacijo, obenem boste tudi trenirale.

Stimulacijski trening mišic je vse kar potrebujete, da bo vaše spolno življenje ponovno vzcvetelo. Vaginalni kroglici Tighten Up I imata prijeten žameten otip in jih boste lahko enostavno vstavile. Počasi vstavite vsako kroglico posebej, in pustite vrvico na zunanji strani. Vaše vaginalne mišice se bodo krčile poleg kroglic, vi pa boste opravile odličen trening.

V kroglicah se nahajata dve obteženi kroglici, teže 39g.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 16,3 cm x 3,3 cm

Teža: 39g/kroglica

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tighten Up I Purple
Vaša ocena
Top prodajni artikli