VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tighten Up II Pink

Preizkusite senzualne kroglice za utrditev mišic medeničnega dna. Vaginalni kroglici Tighten Up II sta na voljo v nežnem roza odtenku, ki ga dopolnjuje žametni otip kvalitetnega silikona. Vsaka kroglica vsebuje še eno lažje obteženo kroglico teže 39 g. Mini kroglici se premikata z vsakim vašim gibom in tako popolnoma spontano nudita trening vaginalnih mišic. Seveda pa tudi stimulacijo! To je pripomoček, ki bi ga morala imeti vsaka ženska. Izboljšajte svojo spolnost!
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01105

Preizkusite senzualne kroglice za utrditev mišic medeničnega dna.

 

Vaginalni kroglici Tighten Up II sta na voljo v nežnem roza odtenku, ki ga dopolnjuje žametni otip kvalitetnega silikona. Vsaka kroglica vsebuje še eno lažje obteženo kroglico teže 39 g. Mini kroglici se premikata z vsakim vašim gibom in tako popolnoma spontano nudita trening vaginalnih mišic. Seveda pa tudi stimulacijo! To je pripomoček, ki bi ga morala imeti vsaka ženska. Izboljšajte svojo spolnost!

Vaginalni kroglici Tighten Up II sta izdelani iz telesu prijaznih materialov in sta izjemno enostavni za uporabo. Le počasi vstavite in uživajte v neverjetni stimulaciji.. Tudi med vsakodnevnimi opravili!

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 16 cm x 3,2 cm

Teža: 39g/kroglica

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tighten Up II Pink
Vaša ocena
Top prodajni artikli