VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tighten Up III Green

Utrdite in uživajte, tukaj sta orgazmični vaginalni kroglici Tighten Up III. Privoščite si dvojni kroglici s katerimi vaša izkušnja ne bo zgolj stimulativna, vendar tudi koristna. Ta vrhunski ženski pripomoček namreč v notranjosti skriva dve lažje obteženi kroglici, ki se bosta gibali skupaj z vašim telesom. Tako boste lahko povsem spontano trenirale mišice medeničnega dna. S treningom boste prerojene, vaša spolnost pa še bolj cvetoča.
9,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01106

Utrdite in uživajte, tukaj sta orgazmični vaginalni kroglici Tighten Up III.

 

Privoščite si dvojni kroglici s katerimi vaša izkušnja ne bo zgolj stimulativna, vendar tudi koristna. Ta vrhunski ženski pripomoček namreč v notranjosti skriva dve lažje obteženi kroglici, ki se bosta gibali skupaj z vašim telesom. Tako boste lahko povsem spontano trenirale mišice medeničnega dna. S treningom boste prerojene, vaša spolnost pa še bolj cvetoča.

Vaginalni kroglici Tighten Up III imata zapeljiv in ergonomsko oblikovan dizajn s katerim bo uporaba zelo enostavna. V notranjosti skrivata še dve kroglici, ki tehtata 39g. Z obtežitvijo bo namreč trening mišic še bolj učinkovit, prav tako pa tudi stimulacija med uporabo. Kroglici sta izdelani iz mehkega silikona, ki je prijeten in povsem telesu prijazen material.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno

Velikost: 17 cm x 3,5 cm

Teža: 39g/kroglica

Material Silikon
Barva Zelena
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VAGINALNE KROGLICE Pretty Love Tighten Up III Green
Vaša ocena
Top prodajni artikli