VIBRACIJSKA VAGINA Lybaile Ultra Realistic

Doživite najbolj realistično vagino na trgu, ki se bo dotaknila prav vseh vaših čutov. Sanje o realistični vagini, ki je na otip in izgled kakor prava, so takoj pred vašimi vrati. Ne le, da bo vedno pripravljena na vročo akcijo, poleg svojega realističnega dotika vam bo nudila tudi vibracije. Poskrbela bo za vašo maksimalno stimulacijo ter obenem realistično izkušnjo prave mehke vagine, ob kateri boste lahko zadovoljili vse vaše potrebe.
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 16,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00524
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 16,99 €

Doživite najbolj realistično vagino na trgu, ki se bo dotaknila prav vseh vaših čutov.

 

Sanje o realistični vagini, ki je na otip in izgled kakor prava, so takoj pred vašimi vrati. Ne le, da bo vedno pripravljena na vročo akcijo, poleg svojega realističnega dotika vam bo nudila tudi vibracije. Poskrbela bo za vašo maksimalno stimulacijo ter obenem realistično izkušnjo prave mehke vagine, ob kateri boste lahko zadovoljili vse vaše potrebe. 

Kvalitetna izdelava in unikaten material bosta poskrbela, da boste občutili nove dimenzije te erotične igračke. Od drugih vagin se razlikuje, ker je ena redkih erotičnih igračk, ki je sestavljena iz posebnega materiala Baileskin, ki je na otip in izgled kakor, da bi se dotaknili resnične vagine. Če bi zaprli oči in se dotaknili umetne vagine ter prave, nebi čutili razlike. Prav tako pa tudi, če vstavite penis v notranjost. Da jo boste lahko občudovali tudi z odprtimi očmi, pa bodo dokazali skrbno izdelani detajli ustnic ter celo dlačic, ki vam bodo še bolj približali celoto.   

Poleg vagine boste prejeli tudi vibracijski jajček z priloženim daljinskim upravljalnikom. Jajček ima multi speed sistem, kar pomeni, da si lahko z vrtnjem gumba nastavite hitrost vibracij. Vstavite jajček v odprtino in začutite vibracije, ki vas bodo prevzele. To pa bo le ena od mnogih lastnosti, ki vam bodo nudile stimulacijo, ki jo še niste doživeli.

Pozabite na osamljene večere in si privoščite zabavo v dvoje z najbolj realistično vagino, ki vam bo nudila vse kar ste si kadarkoli želeli. Za še večje užitke pa priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: Dolžina 16 cm x širina 15 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKA VAGINA Lybaile Ultra Realistic
Vaša ocena
Top prodajni artikli