VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA Crazy Bull

Vaše mokre sanje se lahko uresničijo - Tukaj je nenasitna vagina, ki si vedno želi vroče akcije! Vibracijska realistična vagina Crazy Bull je neverjetno realistična in ponuja kar dvojne vibracije. Vroče ustnice vas vabijo v svoj objem, medtem, ko bo rebrasti rokav poskrbel, da bo vaše popotovanje v notranjost še posebno stimulativno. Kar dva mini vibratorja bosta ustvarjala močne vibracije, ki ji boste občutili po celotni površini mastrubatorja. Vibracijska vagina Crazy Bull je na voljo v naravni velikosti in prinaša povsem realistične užitke. Kadarkoli si jo zaželite je tu.. Le vzemite si jo in uživajte brez omejitev!
Redna cena 74,99 € Akcijska cena 63,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01068
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 74,99 €

Vaše mokre sanje se lahko uresničijo - Tukaj je nenasitna vagina, ki si vedno želi vroče akcije!

 

Vibracijska realistična vagina Crazy Bull je neverjetno realistična in ponuja kar dvojne vibracije. Vroče ustnice vas vabijo v svoj objem, medtem, ko bo rebrasti rokav poskrbel, da bo vaše popotovanje v notranjost še posebno stimulativno. Kar dva mini vibratorja bosta ustvarjala močne vibracije, ki ji boste občutili po celotni površini mastrubatorja. Vibracijska vagina Crazy Bull je na voljo v naravni velikosti in prinaša povsem realistične užitke. Kadarkoli si jo zaželite je tu.. Le vzemite si jo in uživajte brez omejitev!

Vibracijska vagina Crazy Bull je izdelana iz prijetnega mehkega T-Skin materiala, ki je na las podoben otipu prave kože. 

Lahko jo položite na poljubno površino in v njej uživate tudi brez uporabe rok. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Crazy Bull
Material T-Skin
Dolžina 25 cm
Širina 22 cm
Napajanje Baterijski vložki
Primerno za Moške
Baterijski vložki 3 x AAA (Niso priloženi)
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKA REALISTIČNA VAGINA Crazy Bull
Vaša ocena
Top prodajni artikli