VIBRACIJSKA VAGINA Chisa Just Surrender

Seks brez omejitev? Tukaj je vrhunska vibracijska vagina Just Surrender! Izberite si luknjico in zabava se lahko prične. Izjemno realistični mastrubator bo poskrbel tako za ljubitelje anale kakor tudi klasičnih odnosov. Na voljo sta namreč obe odprtini, ki pa tako na izgled kakor tudi otip, spominjata na čisto prave ženske intimne predele.
Redna cena 44,99 € Akcijska cena 35,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
CHISA00050
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 44,99 €

Seks brez omejitev? Tukaj je vrhunska vibracijska vagina Just Surrender!

 

Izberite si luknjico in zabava se lahko prične. Izjemno realistični mastrubator bo poskrbel tako za ljubitelje anale kakor tudi klasičnih odnosov. Na voljo sta namreč obe odprtini, ki pa tako na izgled kakor tudi otip, spominjata na čisto prave ženske intimne predele. A ta nenasitna gospodična komaj čaka, da se potopite v njene mehke, ter sočne delčke telesa, zraven pa bo izkušnjo obogatila še z multi funkcijskim vibratorjem. Čas je, da se ji popolnoma prepustite, vagina Just Surrender je na voljo v naravni velikosti!

Si želite mastrubator, ki bo najboljši približek pravi ženski? Potem ste na pravem naslovu! Vibracijska vagina Just Surrender ponuja edinstveno seksualno doživetje, saj je na voljo v naravni velikosti, in nudi kar dve luknjici naenkrat! Vedno pripravljena za akcijo, vas bo ta igračka z veseljem spustila v svojo notranjost, in zadovoljila vaše tudi najbolj globoke sanje.

Izdelek je izdelan iz T-Skin materiala, ki je 100% telesu prijazen in izjemno vzdržljiv tudi po večkratni uporabi. Privoščite si ga brez omejitev!

Za popolne užitke priporočam souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Chisa Novelties 2019
Dodatno Velikost: 167 cm x 11 cm x 5,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material T-Skin
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKA VAGINA Chisa Just Surrender
Vaša ocena
Top prodajni artikli