VIBRACIJSKA VAGINA Lybaile Realistic

Ste osamljeni? Potem je čas, da preizkusite najbolj realistično vibracijsko vagino do sedaj! Ta vroča deklina komaj čaka, da jo povabite v posteljo, kjer vas bo nenasitna čakala kadarkoli si boste zaželeli razvajanja. Vzeli si jo boste lahko od zadaj, in to kar obe luknjici! Vibracijska vagina Realistic je na voljo v NARAVNI VELIKOSTI, in je izdelana iz prijetnega materiala, ki ob dotiku na las spominja na občutek prave kože.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00761
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Ste osamljeni? Potem je čas, da preizkusite najbolj realistično vibracijsko vagino do sedaj!

 

Ta vroča deklina komaj čaka, da jo povabite v posteljo, kjer vas bo nenasitna čakala kadarkoli si boste zaželeli razvajanja. Vzeli si jo boste lahko od zadaj, in to kar obe luknjici! Vibracijska vagina Realistic je na voljo v NARAVNI VELIKOSTI, in je izdelana iz prijetnega materiala, ki ob dotiku na las spominja na občutek prave kože. Njene mehke obline boste lahko preizkusili brez uporabe rok, ali pa si boste z dotiki privoščili njeno zaobljeno zadnjico. Vagina Realistic pa vam za piko na i lahko ponudi še multi funkcijske vibracije, ki si jih boste nastavljali poljubno. To je sanjsko dekle, ki je vedno pripravljeno na akcijo. Čas je, da se ji prepustite!

Ko jo boste prijeli v roke boste pozabili, da je to erotična igračka. Njen otip ter izgled sta namreč izjemno realistična. Privoščite si vagino ali zadnjico, vse luknjice so na voljo, da si jih vzamete brez zavor. Z vibracijsko vagino Realistic ne boste nikoli več osamljeni.

V kompletu je priložen tudi bulet z daljinskim upravljalnikom, ki ga lahko vstavite za dodatne vibracije med uporabo. Stimulacija bo še boljša!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: Naravna (25 cm x 22 cm)

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKA VAGINA Lybaile Realistic
Vaša ocena
Top prodajni artikli