Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

VIBRACIJSKE TANGA HLAČKE Wild Butterfly

Boste lahko zadržale vzdihljaje? Spoznajte vznemirljiv občutek vibracijskih hlačk s katerimi se lahko povsem diskretno poigrate tudi v javnosti. Vaša nagajiva skrivnost je utelešena v na pogled povsem nedolžne tigraste spodnje hlačke. V kompletu boste prejeli posebno oblikovane hlačke z prostorom za vibrator, mini vibracijski bullet, ter brezžični daljinski upravljalnik. Hlačke in mini vibrator lahko uporabljate tudi posamično, a seveda bo bolj zabavno v paru. Izbirali boste lahko med kar 20 različnimi programi vibracij. Če želite, da je vaša avantura z vibracijskimi hlačkami še bolj zanimiva, pa priporočamo, da daljinski upravljalnik prepustite vašemu partnerju, ki se bo lahko brez omejitev poigral z vašim drhtečim telesom. Užitki zagotovljeni!
Redna cena 39,99 € Akcijska cena 31,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00940

Boste lahko zadržale vzdihljaje? Spoznajte vznemirljiv občutek vibracijskih hlačk s katerimi se lahko povsem diskretno poigrate tudi v javnosti.

 

Vaša nagajiva skrivnost je utelešena v na pogled povsem nedolžne tigraste spodnje hlačke. V kompletu boste prejeli posebno oblikovane hlačke z prostorom za vibrator, mini vibracijski bullet, ter brezžični daljinski upravljalnik. Hlačke in mini vibrator lahko uporabljate tudi posamično, a seveda bo bolj zabavno v paru. Izbirali boste lahko med kar 20 različnimi programi vibracij. Če želite, da je vaša avantura z vibracijskimi hlačkami še bolj zanimiva, pa priporočamo, da daljinski upravljalnik prepustite vašemu partnerju, ki se bo lahko brez omejitev poigral z vašim drhtečim telesom. Užitki zagotovljeni!

 

V paketu prejmete:

1x Posebne tigraste tanga hlačke, ki imajo prostor za vstavljanje vibratorja, ter so izdelane iz zelo raztegljivega materiala.

1x Mini vibrator, ki ima 20 vibracijskih programov, in ga lahko uporabljate tudi posamično kakor stimulator klitorisa.

1x Brezžični daljinski upravljalnik  s katerim boste upravljali jajček.

1x Priloženi baterijski vložki za upravljanje.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Baterijski vložek: 2 x AAA (Daljinec), 3 x LR44 (Bullet) - Vsi baterijski vložki so priloženi

MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKE TANGA HLAČKE Wild Butterfly
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki