VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy

Začetniki pozor! Če še niste preizkušali analnih igric, je analni čep AFC Buddy ravno tisto kar potrebujete za raziskovanje popolnih analnih užitkov. Vibracijski čepek ima koničasto konico, ki omogoča enostaven vstop, medtem, ko diskretne vibracije neposredno stimulirajo najbolj občutljivo točko. Poleg analnega čepa pa boste prejeli daljinski upravljalnik, ki omogoča hiter vklop oziroma izklop vibracij, in bo vedno pri roki. Preizkusite popolnega prijatelja pri vašem analnem popotovanju. Vibracijski čep AFC Buddy je izdelan posebej za vas! V kompletu pa boste prejeli tudi brezplačni set za pripravo na analne odnose.
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PIPE462923

Začetniki pozor!

 

Če še niste preizkušali analnih igric, je analni čep AFC Buddy ravno tisto kar potrebujete za raziskovanje popolnih analnih užitkov. Vibracijski čepek ima koničasto konico, ki omogoča enostaven vstop, medtem, ko diskretne vibracije neposredno stimulirajo najbolj občutljivo točko. Poleg analnega čepa pa boste prejeli daljinski upravljalnik, ki omogoča hiter vklop oziroma izklop vibracij, in bo vedno pri roki. Preizkusite popolnega prijatelja pri vašem analnem popotovanju. Vibracijski čep AFC Buddy je izdelan posebej za vas! V kompletu pa boste prejeli tudi brezplačni set za pripravo na analne odnose.

V kompletu boste poleg vibracijskega analnega čepa prejeli tudi osvežilni čistilec za igračke, Anal Eaze kremo z učinkom lokalnega anestetika, ki poskrbi, da so tudi začetki prijetni, analnega lubrikanta ter 2 gumijastih nastavkov za prst s se lahko pred uporabo igračke pripravite na vstavitev.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAAnal Fantasy
VelikostOd 10 do 15 cm
Dodatno

Velikost: 12 cm x 1,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložen)

MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki