Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy
  • VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP AFC Buddy

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Začetniki pozor! Če še niste preizkušali analnih igric, je analni čep AFC Buddy ravno tisto kar potrebujete za raziskovanje popolnih analnih užitkov. Vibracijski čepek ima koničasto konico, ki omogoča enostaven vstop, medtem, ko diskretne vibracije neposredno stimulirajo najbolj občutljivo točko. Poleg analnega čepa pa boste prejeli daljinski upravljalnik, ki omogoča hiter vklop oziroma izklop vibracij, in bo vedno pri roki. Preizkusite popolnega prijatelja pri vašem analnem popotovanju. Vibracijski čep AFC Buddy je izdelan posebej za vas! V kompletu pa boste prejeli tudi brezplačni set za pripravo na analne odnose.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

29,99 €

Opis izdelka

Začetniki pozor!

 

Če še niste preizkušali analnih igric, je analni čep AFC Buddy ravno tisto kar potrebujete za raziskovanje popolnih analnih užitkov. Vibracijski čepek ima koničasto konico, ki omogoča enostaven vstop, medtem, ko diskretne vibracije neposredno stimulirajo najbolj občutljivo točko. Poleg analnega čepa pa boste prejeli daljinski upravljalnik, ki omogoča hiter vklop oziroma izklop vibracij, in bo vedno pri roki. Preizkusite popolnega prijatelja pri vašem analnem popotovanju. Vibracijski čep AFC Buddy je izdelan posebej za vas! V kompletu pa boste prejeli tudi brezplačni set za pripravo na analne odnose.

V kompletu boste poleg vibracijskega analnega čepa prejeli tudi osvežilni čistilec za igračke, Anal Eaze kremo z učinkom lokalnega anestetika, ki poskrbi, da so tudi začetki prijetni, analnega lubrikanta ter 2 gumijastih nastavkov za prst s se lahko pred uporabo igračke pripravite na vstavitev.

 

Dodatne informacije

SKU PIPE462923
Proizvajalec Anal Fantasy
Barva črna
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije

Velikost: 12 cm x 1,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložen)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki