VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Pretty Love Lynn

Za analne igre, ki jim ni para! Popeljite svoje analno eksperimentiranje v nove globine s silikonskim vibracijskim analnim čepom Lynn, s katerim lahko uživate v osupljivih orgazmih. Črna igračka vas med uporabo tako močno razvaja, da brez nje kmalu ne boste mogli več. Zmogljiv motor vas z 10imi različnimi vibracijskimi programi popelje od nežne masaže do intimnih vibracij. Široko podnožje zagotavlja varno igro in lahko popolnoma neovirano uživate v strastnih ritmih poželenja.
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 19,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01494
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 20,99 €

Za analne igre, ki jim ni para!

    

Popeljite svoje analno eksperimentiranje v nove globine s silikonskim vibracijskim analnim čepom Lynn, s katerim lahko uživate v osupljivih orgazmih. Črna igračka vas med uporabo tako močno razvaja, da brez nje kmalu ne boste mogli več. Zmogljiv motor vas z 10imi različnimi vibracijskimi programi popelje od nežne masaže do intimnih vibracij. Široko podnožje zagotavlja varno igro in lahko popolnoma neovirano uživate v strastnih ritmih poželenja.

Premer čepa je 2,6 cm, zaradi česar se boste tresli od občutka polnosti. Dolžina vstavljanja je 15 cm in lahko doseže vaša najbolj občutljiva področja. Na spodnji strani ima praktičen ročaj, ki omogoča tekoče gibanje in enostavno odstranjevanje.

Namažite ga z lubrikantom na vodni osnovi in se prepustite njegovim čarom. Vibracijski analni čep Pretty Love Lynn je vodoodporen in je idealen spremljevalec za pod prho ali v kadi.

Narejen je iz koži prijaznega silikona in je popolnoma higieničen. Gladka tekstura pomeni, da je silikon mehek in spolzek ter hitro absorbira in ohranja toploto vašega telesa. Je enostaven za čiščenje. Pred in po uporabi ga sperite pod mlačno vodo ali pa uporabite čistilo za igračke

  • Zmogljiv motor
  • 10 različnih vibracij
  • Široko podnožje za varno igro
  • Deluje na AAA baterijo
  • Vodoodporen
  • Praktičen ročaj
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2024
Material Silikon
Dolžina 18,2 cm (vstavljiva 15 cm)
Širina 2,6 cm
Napajanje Baterijski vložki
Primerno za Vse spole
Baterijski vložki 1 x AAA
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Črna
Načini vibracij 10
Stimulira Anus
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Pretty Love Lynn
Vaša ocena