Zaradi posodobitve plačilnih sistemov Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo z odkupnino na paketomatu. Možen je samo prevzem brez odkupnine.

VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Renegade Apollo

Preizkusite nekaj novega, tukaj je vrhunski vibracijski analni čep Apollo. Apollo prihaja iz priljubljene serije Renegade izdelkov, ki so bili oblikovani za vas.. Da bo vaše raziskovanje 'P' točke lažje ter bolj orgazmično. Eden od njih pa je tudi Apollo, ki ima edinstveno, rahlo zaobljeno obliko z držalom na dnu, ki omogoča enostavno vstavitev.
Redna cena 34,99 € Akcijska cena 27,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0666, 18345

Preizkusite nekaj novega, tukaj je vrhunski vibracijski analni čep Apollo.

 

Apollo prihaja iz priljubljene serije Renegade izdelkov, ki so bili oblikovani za vas.. Da bo vaše raziskovanje 'P' točke lažje ter bolj orgazmično. Eden od njih pa je tudi Apollo, ki ima edinstveno, rahlo zaobljeno obliko z držalom na dnu, ki omogoča enostavno vstavitev. Izdelan je iz gladkega, prijetnega silikona ter zelo kvalitetnega silikona. Poleg vibracijskega čepka boste našli tudi daljinski upravljalnik s katerim boste lahko izbirali med 10 različnimi funkcijami vibracij, in tako uživali v pravi čarovniji užitkov.

Vsi radovedneži, čas je, da odkrijete svojo 'P' točko z pripomočkom, ki jo oblikovan posebej za vas! Vibracijski analni čep Renegade Apollo lahko uporabljajo tako ženske kakor tudi moški. A njegova oblika je še posebej osredotočena na stimulacijo prostate, saj ima rahel kot s katerim bo dostopanje do 'P' točke hitro in enostavno. V kombinaciji s vibracijami pa še posebno orgazmično!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKANew Sensations Novelties
VelikostOd 10 do 15 cm
Dodatno

Velikost: Dolžina 13 cm x širina 2,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

MaterialSilikon
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Renegade Apollo
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki