VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Satisfyer Rotator 1+ Black

Obožujete, ko se svet vrti okoli vas - zakaj bi se ustavili pri izbiri svojih ljubezenskih igrač? Doživite izjemno analno stimulacijo s povsem novim vibracijskim analnim čepom Rotator Plug 1+. Analni vibrator vas razvaja z 2 močnima motorjema in čutno kombinacijo močnih vibracij in vrtljivih kroglic. 10 prednastavljenih programov vibriranja in vrtenja je mogoče upravljati z gumbom na podstavku z enim dotikom. Omogoča povezavo z aplikacijo Satisfyer Connect , preko katere lahko Rotator Plug 1+ nadzorujete po vsem svetu preko interneta, ustvarite lastne programe vibriranja, izmenjujete ideje z drugimi uporabniki ali poslušate erotične zvočne zgodbe. Vzemite ga seboj pod prho ali v kad in uživajte v njegovi moči, saj je popolnoma vodoodporen.
65,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
D-231882

Obožujete, ko se svet vrti okoli vas - zakaj bi se ustavili pri izbiri svojih ljubezenskih igrač?

   

Doživite izjemno analno stimulacijo s povsem novim vibracijskim analnim čepom Rotator Plug 1+. Analni vibrator vas razvaja z 2 močnima motorjema in čutno kombinacijo močnih vibracij in vrtljivih kroglic. 10 prednastavljenih programov vibriranja in vrtenja je mogoče upravljati z gumbom na podstavku z enim dotikom. Omogoča povezavo z aplikacijo Satisfyer Connect , preko katere lahko Rotator Plug 1+ nadzorujete po vsem svetu preko interneta, ustvarite lastne programe vibriranja, izmenjujete ideje z drugimi uporabniki ali poslušate erotične zvočne zgodbe. Vzemite ga seboj pod prho ali v kad in uživajte v njegovi moči, saj je popolnoma vodoodporen.

   

VSTAVLJANJE

S svojo ozko obliko in zoženo konico vam Rotator Plug 1+ zagotavlja analno popolnost in blaženost. Prožna površina iz koži prijaznega silikona zagotavlja mehak občutek. Zahvaljujoč širokemu podnožju je čep enostavno vstaviti - lahko se tudi brezskrbno prepustite igri in varno uživate v potovanju na oblakih!

   

NAPAJANJE

Opremljen je z integriranimi baterijami in je zato okolju prijazen za ponovno polnjenje. Priložen magnetni polnilni kabel USB lahko po potrebi dopolnite s standardnim omrežnim vtičem 5 V.

  

MATERIAL in NEGA

Vodotesen analni čep Rotator 1+ je sestavljen iz svilnato gladkega medicinskega silikona, ki je izjemno spolzek in hitro absorbira toploto vašega telesa. Za analno uporabo vedno priporočamo uporabo enega od lubrikantov na vodni osnovi, ki se idealno ujemajo z izdelkom. Čep je primeren tudi za vaginalno uporabo, vendar med uporabo poskrbite za temeljito razkuževanje. Izdelek lahko enostavno očistite pod mlačno vodo z malo mila. Z nekaj dezinfekcijskega čistila za igrače boste zagotovili posebno temeljito higieno vsepovsod.

  

NADZOR Z APLIKACIJO

Analni čep lahko upravljate z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect, ki je na voljo za iOS in Android ter ponuja razburljive funkcije vibracij, vključno z risanjem vzorcev. Nadzor pa lahko prepustite tudi partnerju, saj aplikacija omogoča klepet v živo na daljavo. Ima tudi možnost povezovanja z glasbo, ob čem se vibracije tresejo v ritmu vaše najljubše pesmi.

     

 • ✓ Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android
 • ✓ Dva močna motorja prenašata intenzivne vibracije in vrtilne ritme skozi celotno napravo za spolno dobro počutje
 • ✓ Primerno za vse spole, unisex
 • ✓ 12 programov vibriranja
 • ✓ 12 rotacijskih programov
 • ✓ Telesu prijazen silikon
 • ✓ Vodotesen
 • ✓ Način šepetanja
 • ✓ Lahko se uporablja tudi brez aplikacije
 • ✓ Aplikacija ponuja neskončno paleto programov
 • ✓ Priložen USB magnetni kabel za polnjenje
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Anal Toys
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialSilikon
Dolžina13,5 cm
Širina3,8 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaOba spola
VodoodpornostJe vodoodporen
Število motorjev2
Načini vibracij12 vibracij + 12 rotacij
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI ANALNI ČEP Satisfyer Rotator 1+ Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki