VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Pretty Love Cobra

Močne vibracije in trdne erekcije so recept za odlične spolne odnose! Tukaj je vibracijski erekcijski obroček Cobra s katerim boste povečali kvaliteto odnosov. Obroček Cobra je izdelan iz visoko kvalitetnega fleksibilnega silikona in se bo popolnoma prilagodil vašemu penisu. Na vrhu ima ergonomsko oblikovano šalčko z rebrastimi detajli, ki bodo med odnosi dodatno stimulirali celoten predel klitorisa vaše drage. Obroček je poleg senzualne masaže klitorisa vaše drage namenjen tudi ohranjanju trdnosti erekcije, ter boljši vzdržljivosti. Izberite vrhunski pripomoček za pare s katerim bo vaši skupni trenutki še bolj zanimivi.
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01026

Močne vibracije in trdne erekcije so recept za odlične spolne odnose!

 

Tukaj je vibracijski erekcijski obroček Cobra s katerim boste povečali kvaliteto odnosov. Obroček Cobra je izdelan iz visoko kvalitetnega fleksibilnega silikona in se bo popolnoma prilagodil vašemu penisu. Na vrhu ima ergonomsko oblikovano šalčko z rebrastimi detajli, ki bodo med odnosi dodatno stimulirali celoten predel klitorisa vaše drage. Obroček je poleg senzualne masaže klitorisa vaše drage namenjen tudi ohranjanju trdnosti erekcije, ter boljši vzdržljivosti. Izberite vrhunski pripomoček za pare s katerim bo vaši skupni trenutki še bolj zanimivi.

Na zadnji strani klitoralnega dela je silikonski gumb, ki se aktivira s pritiskom ob telo. Takrat se klitoralni stimulator tudi prižge. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love
Dodatno Baterijski vložek: 2 x LR113 (Sta priložena)
Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Pretty Love Cobra
Vaša ocena
Top prodajni artikli