Zaradi posodobitve plačilnih sistemov Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo z odkupnino na paketomatu. Možen je samo prevzem brez odkupnine.

VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Legendary Duo

Želite bolj kvalitetne in daljše odnose? Za vas imamo legendarno dvojico iz najnovejše kolekcije Satisfyer! Vibracijski obroček Legendary Duo ima prilagodljiv dizajn izdelan iz mehkega in elastičnega silikona. Legendary Duo ima dvojni obroček, ki ga namestite na penis in moda in občutno podaljša trajanje odnosov ter erekcijo, medtem, ko partnerica uživa v razburljivih vibracijah na klitorisu. V tem vibracijskem obročku bosta uživala oba!
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4009902

Želite bolj kvalitetne in daljše odnose?

  

Za vas imamo legendarno dvojico iz najnovejše kolekcije Satisfyer! Vibracijski obroček Legendary Duo ima prilagodljiv dizajn izdelan iz mehkega in elastičnega silikona. Legendary Duo ima dvojni obroček, ki ga namestite na penis in moda in občutno podaljša trajanje odnosov ter erekcijo, medtem, ko partnerica uživa v razburljivih vibracijah na klitorisu. V tem vibracijskem obročku bosta uživala oba!

Vibracijski obroček ima podaljšan zgornji del, ki se med penetracijo dotika klitorisa vaše ljubimke. S kar 12 različnimi vibracijskimi programi in enostavnim prestavljanjem na gumbu na vrhu obročka pa boste svoj penis spreminili v živi vibrator, ki se ga ne bo morala nasititi. 

Legendary Duo ima dvojni obroček za penis in moda. Zaradi omejenega pretoka krvi v penisu in modih pa boste imeli boljšo vzdržljivost in dolgotrajno erekcijo. 

  • 12 funkcij vibracij
  • Zelo močne in globoke vibracije
  • Dvojni obroček, ki se namesti na penis in moda
  • Boljša vzdržljivost in trša erekcija
  • Mehek in prilagodljiv higienski silikon
  • USB napajanje
  • 100% vodoodporen
  • Primerno za posameznike ali pare

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASatisfyer Cock Rings
VelikostOd 0 do 10 cm
MaterialSilikon
Dolžina10,5 cm
Širina3,5 cm
NapajanjeUSB
Primerno zaPare
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaČrna
Načini vibracij12
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Legendary Duo
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki