VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Rabbit

Naj vas ta nagajivi zajček popelje v skušnjavo, v kateri bosta uživala oba. Na pogled privlačen erotični pripomoček v sebi skriva čutne vibracije, ki bodo med intimnimi trenutki preplavile vajina telesa. Obroček bo uravnaval erekcijo in podaljšal vzdržljivost, obenem pa stimuliral z vibracijami. Vašo boljšo polovico pa bodo po klitorisu božali nežni ušeski, ki ga bodo v celoti objeli. Doživite svoje maksimalne užitke in povečajte intenzivnost orgazmov.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00613

Naj vas ta nagajivi zajček popelje v skušnjavo, v kateri bosta uživala oba.

 

Na pogled privlačen erotični pripomoček v sebi skriva čutne vibracije, ki bodo med intimnimi trenutki preplavile vajina telesa. Obroček bo uravnaval erekcijo in podaljšal vzdržljivost, obenem pa stimuliral z vibracijami. Vašo boljšo polovico pa bodo po klitorisu božali nežni ušeski, ki ga bodo v celoti objeli. Doživite svoje maksimalne užitke in povečajte intenzivnost orgazmov.

Erekcijski obroček je številka ena med erotičnimi igračkami, ki bi jo moral imeti čisto vsaki par. Ne le, da pričara stimulativne občutke, poleg vsega tudi pripomore h boljši erekciji ter podaljšanju vaših spolnih odnosov. Rabbit obroček ponuja kar 10 funkcijsko vibriranje, ki vaju bo popeljajo do nevrjetnih skupnih vrhuncev. Mehki ter nežni zobci bodo stimulirali klitoris in obenem objeli vaš penis. Izdelan je iz mehkega ter raztegljivega materiala, ter ob nošenju nebo puščal neprijetnih občutkov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Velikost: 3,5 cm
Material TPR
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Rabbit
Vaša ocena
Top prodajni artikli