VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Rabbit (Prozorna)

Erekcijski obroček z nagajivim vibrajočim zajčkom bo prava zabava za oba. Izdelan iz silikona je ta kvalitetni obroček odlična izbira za vse, ki bi radi popestrili dogajanje v spalnici, ter obenem podaljšali vaše spolne odnose. Njegova funkcija je namreč, da ohranja trdnost erekcije, ter odpravlja prezgodnji izliv. Na njem pa je tudi zajček, ki ustvarja vibracije, ter prinaša še večje užitke tudi vaši dragi.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SEVCR00432

Erekcijski obroček z nagajivim vibrajočim zajčkom bo prava zabava za oba.

 

Izdelan iz silikona je ta kvalitetni obroček odlična izbira za vse, ki bi radi popestrili dogajanje v spalnici, ter obenem podaljšali vaše spolne odnose. Njegova funkcija je namreč, da ohranja trdnost erekcije, ter odpravlja prezgodnji izliv. Na njem pa je tudi zajček, ki ustvarja vibracije, ter prinaša še večje užitke tudi vaši dragi.

Če bi radi v postelji nastopili samozavestno z vzdržljivim ter trdim penisom, imamo za vas dobro novico. Pokažite svoji dragi, da dobro veste kako zadovoljiti njene potrebe. Zajček na obročku bo stimuliral njen klitoris, medtem ko boste vi navduševali z trdo erekcijo. Ob koncu vajinim intimnih uric, pa bo sobo zapustila zadovoljena kakor še nikoli. Obroček je zelo fleksibilen in se prilega vsem velikostim penisa.

Erekcijski obroček Rabbit vam lahko družbo dela tudi pod prho, saj je vodoodporen.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Seven Creations
Dodatno Baterijski vložek: 4 x LR44 (So priloženi)
Material Silikon
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Rabbit (Prozorna)
Vaša ocena
Top prodajni artikli