VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Silicon (Prozoren)

Privoščita si nekaj, kar bo podaljšalo vajine skupne trenutke med rjuhami. Poskusita vibracijski erekcijski obroček Silicon! Erekcijski obroček je odlična ideja za vse, ki si želijo močnejše in trše erekcije, ki kar trajajo in trajajo. Obenem pa boste dodobra zadovoljili tudi vašo boljšo polovico, katera bo deležna vibracij po celotnem klitorisu, izpod vašega erekcijskega obročka. Privoščita si zabavno ter koristno popestritev, in uživajta v dolgih odnosih brez prekinitve.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SEVCR00415

Privoščita si nekaj, kar bo podaljšalo vajine skupne trenutke med rjuhami.

 

Poskusita vibracijski erekcijski obroček Silicon! Erekcijski obroček je odlična ideja za vse, ki si želijo močnejše in trše erekcije, ki kar trajajo in trajajo. Obenem pa boste dodobra zadovoljili tudi vašo boljšo polovico, katera bo deležna vibracij po celotnem klitorisu, izpod vašega erekcijskega obročka. Privoščita si zabavno ter koristno popestritev, in uživajta v dolgih odnosih brez prekinitve.

Erekcijski obroček je zagotovo pripomoček, ki bi ga moral imeti vsak moški. Vibracijski obroček, pa je še boljša izbira za oba! Da bo vaša draga zadovoljena, ter vi ponosni na svoj nastop pred njo, vam bo pomagal pripomoček, ki bo uravnaval vašo erekcijo, ter preprečil prezgodnji izliv. Rezultat bodo dolgi odnosi polni užitkov ter na koncu popolnega zadovoljstva. Obroček se prilega vsem velikostim penisa.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Seven Creations
Dodatno

Velikost: 3 cm

Baterijski vložek: 4 x LR44 (So priloženi)

Material TPE
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI EREKCIJSKI OBROČEK Silicon (Prozoren)
Vaša ocena
Top prodajni artikli