VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Abner

Prikličite orgazme, in to kar z pametnim telefonom! Tukaj je vibracijski jajček z posebno inovativno zasnovo. Izbirate namreč lahko med klasičnim in mobilnim načinom uporabe. Jajček ima posebno bluetooth anteno, ki se bo povezala z vašim mobilnim telefonom. Preko njega pa boste lahko izbirali vzorce vibracij. Za še bolj vznemirljivo izkušnjo, pa to nalogo lahko prepustite tudi partnerju. Vibracijski jajček Abner je zaradi svoje privlačne zaobljene oblike primeren tako za precizno stimulacijo klitorisa, kakor tudi penetracijo. Ta diskretni pripomoček lahko zapeljete kar v vaše spodnjice, in vso kontrolo prepustite v partnerjeve roke. Tako se lahko podate na avanturo, polno spontanih dražljajev, ki bodo preplavili celotno telo. Vibracijski jajček Abner enostavno ne sme manjkati v vaši torbici!
29,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00951

Prikličite orgazme, in to kar z pametnim telefonom!

 

Tukaj je vibracijski jajček z posebno inovativno zasnovo. Izbirate namreč lahko med klasičnim in mobilnim načinom uporabe. Jajček ima posebno bluetooth anteno, ki se bo povezala z vašim mobilnim telefonom. Preko njega pa boste lahko izbirali vzorce vibracij. Za še bolj vznemirljivo izkušnjo, pa to nalogo lahko prepustite tudi partnerju. Vibracijski jajček Abner je zaradi svoje privlačne zaobljene oblike primeren tako za precizno stimulacijo klitorisa, kakor tudi penetracijo. Ta diskretni pripomoček lahko zapeljete kar v vaše spodnjice, in vso kontrolo prepustite v partnerjeve roke. Tako se lahko podate na avanturo, polno spontanih dražljajev, ki bodo preplavili celotno telo. Vibracijski jajček Abner enostavno ne sme manjkati v vaši torbici! 

Vibracijski jajček Abner je tehnološko napreden jajček, ki je izjemno cenovno dostopen ter kvaliteten. Uporaba z pametnim telefonom vam bo odprla še več možnosti poigravanja z vibracijami. Ta pripomoček pa je še posebej zabaven v dvoje!

 

Načini uporabe:


Klasično

Vibracijski jajček lahko nemoteno uporabljate tudi z klasičnim načinom. Na ohišju ima gumbek s pomočjo katerega boste lahko izbirali med 12 različnimi vibracijskimi programi. Uporabite ga lahko za vse vrste stimulacije, saj je zaradi telesu prijaznih material primeren za kakršnokoli uporabo.

Z pametnim telefonom

Vse kar morate storiti je, da povežete vaš pametni telefon z jajčkom preko bluetooth sprejemnika. Vibracijski jajček ima namreč na konici anteno, ki bo takoj ulovila signal. Pred uporabo pa še naložite brezplačno aplikacijo, in odprlo se vam bo nešteto novih možnosti uporabe, vse od avtomatičnih vzorcev do poljubnih, ter glasbenega upravljanja.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: 7,5 cm x 3,3 cm (Celotna dolžina z anteno 17,5 cm)

Napajanje: USB

MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Abner
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli