VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Debby

Tako majhen a tako zmogljiv! Vibracijski jajček Debby ima praktično velikost, ki pa ne bo razočarala vaših čutov. Ta majhen pripomoček namreč proizvaja močne vibracije s katerimi si boste lahko privoščili orgazmično stimulacijo klitorisa. Izbirali boste lahko med kar 12 različnimi funkcijami vibracij, ki jih je moč upravljati preko priloženega daljinskega upravljalnika. A ravno tukaj se začne prava zabava, upravljalnik namreč lahko prepustite kar svojemu partnerju. Občutki ob nepričakovanih tresljajih pa bodo še posebej edinstveni. Vibracijski jajček Debby je odlična izbira za vse, ki obožujejo praktično velikost v kombinaciji z zmogljivim sistemom. Vibracijski jajček Debby vam vsekakor lahko ponudi najboljše orgazme kjerkoli in kadarkoli si ga boste zaželeli.
18,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01036

Tako majhen a tako zmogljiv!

 

Vibracijski jajček Debby ima praktično velikost, ki ne bo razočarala vaših čutov. Ta majhen pripomoček namreč proizvaja močne vibracije s katerimi si boste lahko privoščili orgazmično stimulacijo klitorisa. Izbirali boste lahko med kar 12 različnimi funkcijami vibracij, ki jih je moč upravljati preko priloženega daljinskega upravljalnika. A ravno tukaj se začne prava zabava, upravljalnik namreč lahko prepustite kar svojemu partnerju. Občutki ob nepričakovanih tresljajih pa bodo še posebej edinstveni. Vibracijski jajček Debby je odlična izbira za vse, ki obožujejo praktično velikost v kombinaciji z zmogljivim sistemom. Vibracijski jajček Debby vam vsekakor lahko ponudi najboljše orgazme kjerkoli in kadarkoli si ga boste zaželeli.

Vibracijski jajček Debby je pripomoček, ki ga boste lahko vedno nosile s seboj. Njegova praktična velikost in eleganten dizajn v vijolični barvi se bosta popolnoma skrila v vaši torbici. Jajček Debby ima posebno zaobljeno konico, ki omogoča intenzivno stimulacijo klitorisa, lahko pa si ga privoščite tudi za notranjo uporabo. Zahvaljujoč kvalitetnemu silikonu ima jajček gladko in prijetno teksturo, ki je primerna za vsestransko uporabo. Nikoli si niste mislile, da lahko tako majhen pripomoček premore tako velike užitke. Vibracijski jajček Debby zmore vse!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2024
Dodatno

Velikost: 9,1 cm x 2,8 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Debby
Vaša ocena
Top prodajni artikli