VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Hyper

Začinite svoje spolno življenje z mini jajčkom Hyper Egg. Vibracijski jajček Hyper Egg je na voljo v praktični velikosti ter ima priložen daljinski upravljalnik. Z 12 funkcijami vibracij v njegovi družbi ne bo nikoli dolgočasno, saj boste lahko vedno uživali v različnih frekvenčnih dražljajih. Hyper Egg lahko uporabljate skupaj z gumijastim rokavom, ki je rahlo rebrast, lahko pa ga odstranite in si privoščite povsem gladko igračko. S pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalnika pa bo zabava še bolj razburljiva. Prepustite ga namreč lahko tudi izbrancu.
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 25,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01098

Začinite svoje spolno življenje z mini jajčkom Hyper Egg.

 

Vibracijski jajček Hyper Egg je na voljo v praktični velikosti ter ima priložen daljinski upravljalnik. Z 12 funkcijami vibracij v njegovi družbi ne bo nikoli dolgočasno, saj boste lahko vedno uživali v različnih frekvenčnih dražljajih. Hyper Egg lahko uporabljate skupaj z gumijastim rokavom, ki je rahlo rebrast, lahko pa ga odstranite in si privoščite povsem gladko igračko. S pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalnika pa bo zabava še bolj razburljiva. Prepustite ga namreč lahko tudi izbrancu.

Vibracijski jajček Hyper Egg vsebuje gladke in kvalitetne materiale, saj je izdelan iz silikona. Kljub močnim vibracijam pa ohranja tiho delovanje, saj ve kako zelo cenite diskretnost in zasebnost v njegovi družbi. Vibracijski jajček Hyper Egg ima dva načina uporabe, z rokavom ali brez. Prav zato pa je še posebej edinstven, saj bo vsak trenutek z njim lahko drugačen.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno

Velikost: 7,8 cm x 4,8 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Jajček), 1 x AAA (Daljinec); Niso priloženi

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Hyper
Vaša ocena
Top prodajni artikli