VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Joanna

Preizkusite rebrasto ekstazo z mini vibracijskim jajčkom Joanna. Jajček Joanna ima edinstveno obliko z rebrastimi detajli, ki se pojavljajo po celotni površini. Prav z njimi pa bo stimulacija še boljša, orgazmi pa še močnejši. S pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika, boste lahko izbirali med 12 stopnjami vibracij, vse od nežnih do močnih. Vibracijski jajček ne bo razočaral s svojo uporabnostjo ter privlačnim vijoličnim izgledom. Privoščite si ga same, ali pa kar s partnerjem, saj mu lahko v celoti prepustite nadzor nad daljinskim upravljalnikom.
Redna cena 35,99 € Akcijska cena 30,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01063
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 30,59 €

Preizkusite rebrasto ekstazo z mini vibracijskim jajčkom Joanna.

 

Jajček Joanna ima edinstveno obliko z rebrastimi detajli, ki se pojavljajo po celotni površini. Prav z njimi pa bo stimulacija še boljša, orgazmi pa še močnejši. S pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika, boste lahko izbirali med 12 stopnjami vibracij, vse od nežnih do močnih. Vibracijski jajček ne bo razočaral s svojo uporabnostjo ter privlačnim vijoličnim izgledom. Privoščite si ga same, ali pa kar s partnerjem, saj mu lahko v celoti prepustite nadzor nad daljinskim upravljalnikom.

Vibracijski jajček Joanna je izdelan iz kvalitetnega silikona s prijetnim otipom. Rebrasti detajli so mehki in odlično dražijo čute.

Napajanje jajčka poteka preko USB napajalnika, daljinec pa ima baterijski vložek. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2020
Dodatno

Velikost: 7,2 cm x 2,8 cm

Polnjenje jajčka: USB

Baterijski vložek daljinec: 1 x AAA (Ni priložen)

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI JAJČEK Pretty Love Joanna
Vaša ocena
Top prodajni artikli