Zaradi posodabljanja plačilnih sistemov na paketomatih Pošte Slovenije, je trenutno še vedno onemogočeno plačilo po povzetju na paketomatu. Izjema so paketi brez odkupnine.

VIBRACIJSKI JAJČEK Joanne

Majhen in praktičen - Vibracijski jajček Joanne je lahko vaša nagajiva skrivnost. Jajček Joanne je tukaj, da vas osvoji tako s svojo praktično velikostjo, kakor tudi zmogljivim motorjem. Povsem brezžično ga boste lahko upravljali na daljavo. Vibracijski jajček ponuja 12 različnih funkcij vibracij, ki si jih lahko nastavite poljubno. Za bolj razburljive užitke pa lahko upravljanje prepustite kar svojemu izbrancu. Visoko kvalitetna izdelava ter privlačen dizajn pa bodo poskrbeli, da vas ta mala igračka ne bo nikoli pustila na cedilu.
Redna cena 34,99 € Akcijska cena 24,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01037, BI-014362W-6

Majhen in praktičen - Vibracijski jajček Joanne je vaša nagajiva skrivnost.

 

Vibracijski jajček Joanne je tukaj, da vas osvoji tako s svojo praktično velikostjo, kakor tudi zmogljivim motorjem. Povsem brezžično ga boste lahko upravljali na daljavo. Vibracijski jajček ponuja 12 različnih funkcij vibracij, ki si jih lahko nastavite poljubno. Za bolj razburljive užitke pa lahko upravljanje prepustite kar svojemu izbrancu. Visoko kvalitetna izdelava ter privlačen dizajn pa bodo poskrbeli, da vas ta mala igračka ne bo nikoli pustila na cedilu. 

 

- 12 funkcij vibracij

- Majhna praktična velikost

- Brezžično upravljanje na daljavo

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: 7,5 cm x 3,5 cm

Baterijski vložki: 2 x AAA in 1 x AAA (Niso priloženi)

MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI JAJČEK Joanne
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki