VIBRACIJSKI JAJČEK Svakom Elva Red

Velikost ni pomembna, ko pa vam lahko ta mali pripomoček ponudi vse kar potrebujete! Vibracijski jajček Elva je visoko kvalitetno oblikovan pripomoček za ženske, ki imajo rade praktične a obenem še vedno zelo zmogljive erotične igračke. Jajček ima čudovit dizajn v kombinaciji rdeče barve, ter kovinskega zlatega dodatka izdelanega iz nerjavečega jekla. Vibracijski jajček ima brezžično povezavo z daljinskim upravljalnikom. Odlična ideja za samostojne igrice, ali igrice v dvoje, kjer lahko vaš partner upravlja njegove vibracije. Izbirale boste lahko med 26 različnimi frekvencami vibracij, ter inteligentnemu Svakom načinu. Svakom način vam omogoča, da se le sprostite in uživate v vodenih vibracijah, ki jih proizvaja kar sam od sebe. Vse od nežnih do močnih! Prepustite se nebeškim vibracijam, ki vam jih pričara jajček Elva.
44,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SVAKOM0098

Velikost ni pomembna, ko pa vam lahko ta mali pripomoček ponudi vse kar potrebujete!


 

Vibracijski jajček Elva je visoko kvalitetno oblikovan pripomoček za ženske, ki imajo rade praktične a obenem še vedno zelo zmogljive erotične igračke. Jajček ima čudovit dizajn v kombinaciji rdeče barve, ter kovinskega zlatega dodatka izdelanega iz nerjavečega jekla. Vibracijski jajček ima brezžično povezavo z daljinskim upravljalnikom. Odlična ideja za samostojne igrice, ali igrice v dvoje, kjer lahko vaš partner upravlja njegove vibracije. Izbirale boste lahko med 26 različnimi frekvencami vibracij, ter inteligentnemu Svakom načinu. Svakom način vam omogoča, da se le sprostite in uživate v vodenih vibracijah, ki jih proizvaja kar sam od sebe. Vse od nežnih do močnih! Prepustite se nebeškim vibracijam, ki vam jih pričara jajček Elva.

 

-> Majhen a zmogljiv pripomoček!

 

Vibracijski jajček Elva proizvaja intenzivne vibracije s pomočjo močnega vibracijskega motorčka, ki se nahaja v njegovem majhen ogrodju. Elva ima 5 različnih programov vibracij, ter 5 hitrosti, torej skupaj kar 25 različnih kombinacij. Dodana pa mu je tudi Svakom inteligentna funkcija za posebno zabavo. Vibracijski jajček pa ima kljub močnim vibracijam zelo tiho in diskretno delovanje. 

Svakom inteligentni način posnema frekvence vibracij v celotnem procesu spolnih odnosov, vse od predigre do zaključka. Z enostavnim pritiskom na 'S' gumb na ohišju, se lahko uležete in uživate v senzualnem popotovanju, ki vas bo navdušil z različnimi kombinacijami tresljajev. To popotovanje pa se bo vsakič končalo z velikim 'O'.. Vzdihljajem ob orgazmu.

Jajček Elva je izdelan iz premium medicinskega silikona z zlatimi dodatki iz nerjavečega jekla. Material je prijeten na otip, saj ima gladko žametno teksturo. 

Vibracijski jajček Elva se lahko uporablja z daljinskim upravljalnikom ali pa tudi brez njega. Z daljinskim upravljalnikom ta poveča interakcijo med vami in vašim partnerjem, saj ga lahko prepustite v njegove roke. Vzburljivo doživetje bo tako na samem kakor tudi v paru.

Vibracijski jajček Elva si boste lahko privoščili tudi v kopeli, saj je 100% vodoodporen

Zahvaljujoč praktični velikosti pa vas bo lahko spremljal na vsakem koraku, saj ga lahko pospravite kar v torbico. Težav z baterijami ne boste imeli, saj se jajček polni preko USB polnilca. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Svakom
Dodatno

Velikost: 8 cm x 3,4 cm

Napajanje: USB

Material Medicinski silikon
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI JAJČEK Svakom Elva Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli