VIBRACIJSKI METULJČEK Realov Lydia

Ste si vedno želeli igračko s katero bi lahko kjerkoli in kadarkoli vsako njeno vibracijo nastavili po svojem okusu? Predstavljamo vam prvi pametni vibrajoči metuljček Lydia. Prepustite se novi genaraciji erotičnih igračk, pri katerih lahko vsak gib upravljate z vašim pametnim telefonom. Igračka, ki je kompatibilna z skoraj vsemi pametnimi telefoni, pa vam omogoča hitro in enostavno uporabo. Metujček lahko uporabljate z udobnimi hlačkami ali pa tudi brez.
49,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
REALOV0003

Ste si vedno želeli igračko s katero bi lahko kjerkoli in kadarkoli vsako njeno vibracijo nastavili po svojem okusu?


 

Predstavljamo vam prvi pametni vibrajoči metuljček Lydia. Prepustite se novi genaraciji erotičnih igračk, pri katerih lahko vsak gib upravljate z vašim pametnim telefonom. Igračka, ki je kompatibilna z skoraj vsemi pametnimi telefoni, pa vam omogoča hitro in enostavno uporabo. Metujček lahko uporabljate z udobnimi hlačkami ali pa tudi brez.

Vibracijski metujček Lydia je številka ena na področju novodobnih erotičnih igračk, ki jih lahko povezujete s pametnim telefonom. Ponuja možnost 10 različnih vibracijskih načinov, ki so že vgrajeni v napravi, ter neomejeno načinov vibriranja, ki si jih izberete in narišete sami preko aplikacije.

 

S katerim telefonom in kako ga lahko uporabljam?

Komplatibilna je skoraj z vsemi IOS in Android telefoni. Pri Iphone telefonih je primerna za model 4S in novejše. Pri Android telefonih pa s tistimi, ki uporabljajo operacijski sistem 4.3 / Bluetooth 4.0. Njegovo ujemanje z metujčkom najlažje preverite tako, da si na vaš pametni telefon preko trgovine Google Play ali App Store naložite aplikacijo 'REALOV' ter preverite ali jo vaš telefon podpira.

Več o nalaganju aplikacije pa si lahko preberete tudi na: http://www.realov.com/down.aspx

Uporaba metujčka je zelo enostavna. Ko naložite aplikacijo poskenirate QR kodo na izdelku ter ga povežete z vašim bluetoothom. Takoj zatem ga že lahko pričnete uporabljati. Ko boste vstopili v aplikacijo se vam bo prikazalo več možnosti uporabe.

 

Uporabili boste lahko več načinov vibriranja in sicer:

1. Upravljanje s premikanjem zaslona - Pri premikanju si regulirate intezivnost vibracij ter v katerem delu jih želite več.

2. Klikanje - Enostavni kliki na površino bodo ustvarjali nore občutke.

3. Zvočno upravljanje - Aplikacijo lahko upravljate z zvočnimi posnetki. Gibe in vibracije lahko regulirate z zvokom.

4. Tresenje telefona - Tresite telefon v roki in ustvarjajte vibracije.

5. Samodejno - Pred vami se bo prikazalo še nepopisano platno, ki vam odpre veliko možnosti. Po zaslonu narišete poljubni vzorec po kateremu si želite, da potekajo vibracije. Vaši domišljiji pa dopušča odprto pot.

6. Upravljanje na daljavo - V kolikor bi si s partnerjem želela popestriti dolge večere, ki jih nimata možnosti preživeti skupaj, pa lahko uporabite upravljanje na daljavo. Vaš partner si lahko na svoj pametni telefon naloži aplikacijo in jo samodejno nastavlja, medtem ko vi uporabljate igračko.

 

Kako ga napolnim?

Poleg metujčka je priložen tudi USB polnilec. Z njim lahko polnite baterije, ki bodo svojo celotno napolnjene po 2 urah (odvisno od izpraznjenosti).Neprekinjeno pa ga lahko brez polnjena uporabljate 4 ure.

Kakšne so njegove posebnosti?

Njegova posebnost je seveda ta, da lahko nastavljamo vibracije popolnoma po svojih merilih preko pametnega telefona. Zaradi svoje vodoodporne zunanjosti pa ga lahko s seboj vzamete tudi med kopeljo. Nadanete si mehke in prilagodljive strap-on hlačke in se prepustite užitkom medtem ko glasovno upravljate intenzivnost vibracij preko vašega telefona, ki ste ga pustile na polici. Vibracijski metuljček Lydia je brez dvoma praktična igračka, ki jo lahko vzamete kamorkoli greste. Krajšala vam bo dneve in večere s svojo zmogljivostjo vibracij ter prepustila vse vajeti v vaše roke.

 

Prepustite se revolucionarni igrački s katero boste doživele vibracije, ki jih še nikoli niste občutile.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKARealov
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Velikost: 8,7cm (celotna dolžina)

Spletna stran: http://www.realov.com/

MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI METULJČEK Realov Lydia
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli