VIBRACIJSKI PENIS Classic Original Nude

Izdelek vibracijski penis Classic Original Nude vas bo definitivno navdušil s svojo realistično obliko, povdarjenemi žilami, odličnim materialom in s sedmimi različnimi stopnjami vibracij oz. pulziranj, ki jih enostavno upravljate na ročaju vibratorja. Vibracijski penis Classic Original Nude je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je prijazen kožnemu tkivu in je prijeten na otip. Ker je vodotesen ga boste lahko uporabljale tudi v vroči kopeli ali med prhanjem.
25,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E24198, SEVCR01397

Izdelek vibracijski penis Classic Original Nude vas bo definitivno navdušil s svojo realistično obliko, povdarjenemi žilami, odličnim materialom in s sedmimi različnimi stopnjami vibracij oz. pulziranj, ki jih enostavno upravljate na ročaju vibratorja.

 

Vibracijski penis Classic Original Nude je izdelan iz kvalitetnega silikona, ki je prijazen kožnemu tkivu in je prijeten na otip. Ker je vodotesen ga boste lahko uporabljale tudi v vroči kopeli ali med prhanjem. Na voljo ima 7 različnih stopenj vibriranja, ki so enostavno fenomenalne. Privoščite si vibracijski penis Classic Original Nude in poskrbite za orgazme, ki jih do sedaj še niste izkusile.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASeven Creations
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Velikost: 19,3 cm x 3,8 cm

MaterialSilikon
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS Classic Original Nude
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki