VIBRACIJSKI PENIS Fantasy Vibe (Kožna)

Ste za klasično? Vibracijski penis Fantasy Vibe ima privlačno podobo z izbočenimi realističnimi detajli, ki so namenjeni dodatni stimulaciji ob sami penetraciji. Z vrtenjem spodnjega dela vibratorja si boste lahko nastavili poljubno hitrost vibriranja, in uživali v vsej njegovi veličini. Vibrator ima rahlo nagnjeno konico, za dodatno stimulacijo G točke. Če bi radi imeli klasični vibrator, ki je zelo enostaven za uporabo, a kljub temu ponuja veliko mero užitkov, je Fantasy Vibe prava izbira za vas.
Redna cena 16,99 € Akcijska cena 8,50 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00529

Ste za klasično?

 

Vibracijski penis Fantasy Vibe ima privlačno podobo z izbočenimi realističnimi detajli, ki so namenjeni dodatni stimulaciji ob sami penetraciji. Z vrtenjem spodnjega dela vibratorja si boste lahko nastavili poljubno hitrost vibriranja, in uživali v vsej njegovi veličini. Vibrator ima rahlo nagnjeno konico, za dodatno stimulacijo G točke. Če bi radi imeli klasični vibrator, ki je zelo enostaven za uporabo, a kljub temu ponuja veliko mero užitkov, je Fantasy Vibe prava izbira za vas.

Ugodna cena ter privlačen dizajn sta si tokrat še posebno blizu. Vibracijski penis Fantasy Vibe ima vse kar potrebujete za zadovoljitev vaših potreb. Izjemno realistične detajli ven, ter glavice, upognjeno konico za stimulacijo G točke, ter vibracije. Poleg naštetega pa tudi privlačno podobo v kožni barvi.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 20 do 30 cm
Dodatno

Velikost: Dolžina 23 cm x širina 4,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

MaterialPVC
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS Fantasy Vibe (Kožna)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki