VIBRACIJSKI PENIS Lovetoy Dual Layered Rotator 9''

Vibracijski penis Rotator je več kot le erotična igračka; je vrhunec inovacije in intimne izkušnje. Z realistično zasnovo, naprednimi funkcijami in uporabniku prijazno obliko, postavlja nove standarde v svetu erotičnih igračk. Ne glede na to, ali iščete način, kako obogatiti svoje solo igre ali želite dodati novo dimenzijo igri s partnerjem, vibracijski penis Rotator obljublja, da bo izpolnil vsa vaša pričakovanja in še več. Izdelan je iz dvoplastnega silikona, ki se ponaša z neverjetno mehkobo in trdnim notranjim jedrom ter ponuja izjemno realistično izkušnjo  Z desetimi načini neverjetnih vibracij in rotacij, USB polnjenjem in daljinskim upravljanjem, bo presegel vsa vaša pričakovanja.
Redna cena 90,99 € Akcijska cena 63,69 €

Zaloga:

Na zalogi 3-5 dni

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
LVTOY00543
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 90,99 €

Vibracijski penis Rotator je več kot le erotična igračka; je vrhunec inovacije in intimne izkušnje.

   

Z realistično zasnovo, naprednimi funkcijami in uporabniku prijazno obliko, postavlja nove standarde v svetu erotičnih igračk. Ne glede na to, ali iščete način, kako obogatiti svoje solo igre ali želite dodati novo dimenzijo igri s partnerjem, vibracijski penis Rotator obljublja, da bo izpolnil vsa vaša pričakovanja in še več. Izdelan je iz dvoplastnega silikona, ki se ponaša z neverjetno mehkobo in trdnim notranjim jedrom ter ponuja izjemno realistično izkušnjo  Z desetimi načini neverjetnih vibracij in rotacij, USB polnjenjem in daljinskim upravljanjem, bo presegel vsa vaša pričakovanja.

Realistična zasnova

Izdelan je z namenom, da ponudi čim bolj realistično izkušnjo. Dvojna plast silikona zagotavlja mehko zunanjo teksturo, ki natančno posnema občutek prave kože, medtem ko trdno notranje jedro simulira občutek prave erekcije. Izbočena glavica dodaja še večjo stopnjo realnosti, kar vam omogoča, da doživite pristno in izjemno zadovoljivo izkušnjo.

Inovativne funkcije

Deset različnih načinov vibracij in rotacij vam omogoča, da odkrijete popolno nastavitev za vsako priložnost, ne glede na to, ali iščete nežno draženje ali intenzivno stimulacijo. Poleg tega je zahvaljujoč USB polnjenju in daljinskemu upravljanju izredno priročen za uporabo, saj omogoča enostavno polnjenje in popoln nadzor nad igračko, ne da bi morali kdaj prekiniti igro za neprijetno rokovanje z gumbi na samem izdelku.

Uporabniku prijazna zasnova

Z edinstveno in uporabniku prijazno zasnovo, ki omogoča uporabo z ali brez daljinskega upravljalnika, in z možnostjo daljinskega upravljanja do razdalje 9 metrov, vibracijski penis Rotator prinaša nov nivo svobode in raznolikosti v igri. Ta funkcija je še posebej privlačna za pare, ki želijo v svoje intimne trenutke vnesti element presenečenja in igre na daljavo, kot tudi za posameznike, ki uživajo v samostojni igri in želijo eksperimentirati z različnimi nastavitvami, ne da bi morali neprestano prilagajati nastavitve na samem izdelku.

Sesalna baza za prostoročno igranje

Sesalna baza penisa omogoča enostavno pritrditev na katerokoli ravno in gladko površino, kar vam omogoča popolno prostoročno igro. Ta lastnost je idealna za vse, ki želite eksperimentirati z različnimi položaji brez omejitev, ki jih prinaša potreba po držanju igračke. Poleg tega je penis združljiv z večino strap-on pasov, kar omogoča še večjo raznolikost in prilagodljivost pri uporabi.


Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2024
Material Silikon
Dolžina 22,8 cm
Širina 4,9 cm
Napajanje USB
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Kožna
Število motorjev 1
Načini vibracij 10
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS Lovetoy Dual Layered Rotator 9''
Vaša ocena