VIBRACIJSKI PENIS Lovetoy Real Feel Cyberskin #3

Naj bodo užitki vedno prisotni, v družbi prijetnega vibracijskega penisa. Penis je izdelan iz mehkega cyberskin materiala, ki ima zelo prijeten dotik in spominja na otip prave kože. Bolj realistično ne gre! Ponuja več hitrosti vibracij, da boste lahko uživala v vsej njegovi lepoti. Privoščili si ga boste lahko tudi med vodnimi užitki, saj je penis popolnoma vodoodporen. Vibrator Real Feel Cyberskin spada med srednje velike penise, in komaj čaka, da občutite njegovih zadovoljivih 20 centimetrov čistih, mehkih užitkov.
Redna cena 19,99 € Akcijska cena 15,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00018
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 16,99 €

Naj bodo užitki vedno prisotni, v družbi prijetnega vibracijskega penisa.

 

Penis je izdelan iz mehkega cyberskin materiala, ki ima zelo prijeten dotik in spominja na otip prave kože. Bolj realistično ne gre! Ponuja več hitrosti vibracij, da boste lahko uživala v vsej njegovi lepoti. Privoščili si ga boste lahko tudi med vodnimi užitki, saj je penis popolnoma vodoodporen. Vibrator Real Feel Cyberskin spada med srednje velike penise, in komaj čaka, da občutite njegovih zadovoljivih 20 centimetrov čistih, mehkih užitkov.

Zahvaljujoč odlični izbiri materialov, boste ob njegovi uporabi imeli občutek pravega penisa. Material cyberskin je namreč znan po svoji mehki in realistični tekstur, ki ima zelo podoben občutek kakor prava koža. Material ne vsebuje ftalatov, in je povsem telesu prijazen.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2021
Dodatno

Velikost: 20 cm x 3,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Material Cyberskin
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS Lovetoy Real Feel Cyberskin #3
Vaša ocena
Top prodajni artikli