VIBRACIJSKI PENIS Realistic Cock (22 cm)

Da, velikost je pomembna! To dokazuje tudi ta realistični korenjak, ki je vedno pripravljen na vročo akcijo, ki se podaljša dolgo v noč. Vsi izbočeni detajli ven ter glavica, bo v posteljo prinesla novega zmogljivega ljubimca, ki poteši vaše potrebe še boljše kakor pravi. Na izgled zelo podoben pravemu penisu, pa v sebi skriva še nastavljive vibracije, ki bodo v hipu prevzele vaše čute.
Redna cena 16,99 € Akcijska cena 14,44 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00264
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 14,44 €

Da, velikost je pomembna!

 

To dokazuje tudi ta realistični korenjak, ki je vedno pripravljen na vročo akcijo, ki se podaljša dolgo v noč. Vsi izbočeni detajli ven ter glavica, bo v posteljo prinesla novega zmogljivega ljubimca, ki poteši vaše potrebe še boljše kakor pravi. Na izgled zelo podoben pravemu penisu, pa v sebi skriva še nastavljive vibracije, ki bodo v hipu prevzele vaše čute.

To je prava dolžina, ki zadovolji še tako zahtevno uporabnico. Lahko ga uporabljate kakor dildo, ki bo stimuliral s svojimi izbočenimi venami, ali pa poleg vključite še vibracije. Zaradi multi speed sistema, pa jih boste lahko nastavili poljubno. Odlikuje ga tudi kvalitetni material, ki je na otip zelo mehek in koži prijazen. Vzemite si ga v vroči kopeli, ali pa med rjuhami, izbira je vaša!

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 22 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS Realistic Cock (22 cm)
Vaša ocena
Top prodajni artikli