VIBRACIJSKI PENIS Super Strapless

To je vibracijski penis brez trakov v kateremu bosta zadovoljena oba! Če bi si radi popestrili skupne trenutke v dvoje z igro vlog kjer se bo vaša boljša polovica lahko vživela v vlogo moškega z penisom, ste na pravem naslovu. Da pa v tem času ne bo ostala prikrajšana svojih užitkov, pa vas bo razveselila novica, da ta 'strap-on' penis ne vsebuje trakov, vendar ga upravljate z nastavkom, ki ga vstavite v nožnico in anus. Trojni užitki se bodo prikradli v vašo spalnico in dodobra zadovoljili vajine potrebe.
Redna cena 25,99 € Akcijska cena 22,09 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00489
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 25,99 €

To je vibracijski penis brez trakov v kateremu bosta zadovoljena oba!

 

Če bi si radi popestrili skupne trenutke v dvoje z igro vlog kjer se bo vaša boljša polovica lahko vživela v vlogo moškega z penisom, ste na pravem naslovu. Da pa v tem času ne bo ostala prikrajšana svojih užitkov, pa vas bo razveselila novica, da ta 'strap-on' penis ne vsebuje trakov, vendar ga upravljate z nastavkom, ki ga vstavite v nožnico in anus. Trojni užitki se bodo prikradli v vašo spalnico in dodobra zadovoljili vajine potrebe.

Vibracijski penis Super Strapless je novost na trgu s katero boste lahko izboljšali vaše spolno življenje. Izdelan je posebej za ženske uporabnice, ki bi se rade preizkusile v vlogi moškega. Celotni penis je sestavljen iz rahlo ukrivljene konice za stimulacijo G točke, rebrasto realistično teksturo ter dvema nastavkoma s katerima boste penis držali na mestu. Na zadnjem delu pa ga sestavlja še vrtljivi gumbek s katerim boste uravnavali Multi speed vibrator, ki ga bosta čutila oba. V penisu se namreč nahajajo tri posamezni vibratorji za maksimalne užitke.

Izdelan je iz TPR materiala in ima posebno dodelane realistične detajle ven, da boste dobili občutek pravega penisa. Zaradi materiala je zelo fleksibilen, in bo omogočil lažje doseganje bolj težko dostopnih točk.

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost:

- Penis dolžina 16,5 cm x širina 3 cm

- Vaginalni vstavek dolžina 7 cm x širina 3,5 cm

- Analni vstavek dolžina 8 cm x širina 1,5 cm

 Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Material TPR
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS Super Strapless
Vaša ocena
Top prodajni artikli