VIBRACIJSKI PENIS The Realistic Cock Brown 2

To je zagotovo najbolj ugodna ponudba na našem tržišču! Izberi svoj realistični dildo katerega vibracije ter realistične poteze, vas bodo popeljale do vrhunca. Zakaj bi bile takoj zadovoljne, ko pa lahko preizkusite vibracijski penis, ki ga poleg njegove funkcije nastavljanja hitrosti, krasijo tudi izbočeni detajli ven ter glavice, s katero bo vaše doživetje kar se da realistično.
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00416
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

To je zagotovo najbolj ugodna ponudba na našem tržišču!

 

Izberi svoj realistični dildo katerega vibracije ter realistične poteze, vas bodo popeljale do vrhunca. Zakaj bi bile takoj zadovoljne, ko pa lahko preizkusite vibracijski penis, ki ga poleg njegove funkcije nastavljanja hitrosti, krasijo tudi izbočeni detajli ven ter glavice, s katero bo vaše doživetje karseda realistično.

Vibrator je vodotesen zato naj vas ne skrbi, če pride v stik z vodo. To pomeni, da si z njim lahko krajšate tudi čas v kopeli ali pa ga vzamete s seboj pod prho. Na dotik je izdelan iz izredno mehkega materiala, ki nebo dražil vaše kože. S svojimi vibracijami in dolžino (20 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 20 cm x 3,4 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Material TPR
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS The Realistic Cock Brown 2
Vaša ocena
Top prodajni artikli