VIBRACIJSKI PENIS The Realistic Cock Pink

Vibracijski penis The Realistic Cock bo zadovoljil vse vaše fantazije in skrite želje o katerih ste do sedaj lahko le sanjarili. Odlikuje ga na otip izjemno prijetna površina narejena iz kvalitetnega TPR materiala in realistično oblikovane žile, ki so razporejene po vibratorju. S svojimi vibracijami in dolžino (17 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.
Redna cena 15,99 € Akcijska cena 13,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00360
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 15,99 €

Vibracijski penis The Realistic Cock bo zadovoljil vse vaše fantazije in skrite želje o katerih ste do sedaj lahko le sanjarili.

 

Odlikuje ga na otip izjemno prijetna površina narejena iz kvalitetnega TPR materiala in realistično oblikovane žile, ki so razporejene po vibratorju. S svojimi vibracijami in dolžino (17 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.

Vibrator je vodotesen zato naj vas ne skrbi, če pride v stik z vodo. To pomeni, da si z njim lahko krajšate tudi čas v kopeli ali pa ga vzamete s seboj pod prho. S svojimi vibracijami in dolžino (17 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno Baterijski vložki: 2 x AAA (Niso priloženi) Velikost: 17 cm
Material TPR
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS The Realistic Cock Pink
Vaša ocena
Top prodajni artikli