VIBRACIJSKI PENIS The Realistic Cock (Pink)

Vibracijski penis The Realistic Cock bo zadovoljil vse vaše fantazije in skrite želje o katerih ste do sedaj lahko le sanjarili. Odlikuje ga na otip izjemno prijetna površina narejena iz kvalitetnega TPR materiala in realistično oblikovane žile, ki so razporejene po vibratorju. S svojimi vibracijami in dolžino (17 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.
Redna cena 15,99 € Akcijska cena 13,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00360
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 13,59 €

Vibracijski penis The Realistic Cock bo zadovoljil vse vaše fantazije in skrite želje o katerih ste do sedaj lahko le sanjarili.

 

Odlikuje ga na otip izjemno prijetna površina narejena iz kvalitetnega TPR materiala in realistično oblikovane žile, ki so razporejene po vibratorju. S svojimi vibracijami in dolžino (17 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.

Vibrator je vodotesen zato naj vas ne skrbi, če pride v stik z vodo. To pomeni, da si z njim lahko krajšate tudi čas v kopeli ali pa ga vzamete s seboj pod prho. S svojimi vibracijami in dolžino (17 cm) bo poskrbel za stalno uporabo in ne bo sameval nekje v omari ali v predalu nočne omarice.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALybaile
VelikostOd 15 do 20 cm
DodatnoBaterijski vložki: 2 x AAA (Niso priloženi) Velikost: 17 cm
MaterialTPR
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PENIS The Realistic Cock (Pink)
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli