VIBRACIJSKI PODALJŠEK PENISA Pleasure X-Tender #6

Sanjate o velikem penisu? Prenehajte sanjati in izberite realističen podaljšek, s katerim boste pridobili 50% večjo rast. Vibracijski podaljšek Pleaser X-Tender na prvi pogled spominja na pravi penis, saj ima skrbno izdelane detajle ven ter glavice. Sestavljen je iz mehkega rokava z utrjeno glavico za lažjo penetracijo, traka, ki ga nastavite okoli mod za lažjo uporabo in zakasnitev orgazma, ter odstranljivi vibracijski bullet za dodatno zabavo med odnosi. Pridobite centimetre v hipu in presenetite svojo drago z velikim, vzdržljivim penisom.
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
LVTOY00059

Sanjate o velikem penisu?

 

Prenehajte sanjati in izberite realističen podaljšek, s katerim boste pridobili 50% večjo rast. Vibracijski podaljšek Pleaser X-Tender na prvi pogled spominja na pravi penis, saj ima skrbno izdelane detajle ven ter glavice. Sestavljen je iz mehkega rokava z utrjeno glavico za lažjo penetracijo, traka, ki ga nastavite okoli mod za lažjo uporabo in zakasnitev orgazma, ter odstranljivi vibracijski bullet za dodatno zabavo med odnosi. Pridobite centimetre v hipu in presenetite svojo drago z velikim, vzdržljivim penisom.

Vibracijski podaljšek Pleasure X-Tender je izdelan iz fleksibilnega materiala, ki omogoča popolno prileganje. V kompletu boste prejeli tudi mini vibracijski bullet, ki ga lahko uporabljate v kombinaciji z podaljškom, ali pa posamično kakor stimulator klitorisa.

 

Za njega: Večja dolžina penisa (Kar 7 centimetrov več), boljša kontrola izliva, dodatna stimulacija z vibracijami.

Zanjo: Doživetje večjega penisa, stimulacija klitorisa z dodatnim bulletom ter rebrastimi dodatki.

 

Z podaljškom boste pridobili okoli 7 centimetrov v dolžino, ter 50% več na celotno rast.

Podaljšek je idealen za moške z dolžino penisa od 12 centimetrov do 17 centimetrov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lovetoy 2019
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 20 cm (Celotna dolžina)

Baterijski vložek: 3 x AG13 (So priloženi)

Material TPE
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PODALJŠEK PENISA Pleasure X-Tender #6
Vaša ocena
Top prodajni artikli