VIBRACIJSKI PRST

Spoznajte vibracijski prst, ki se bo izkazal za odličnega ljubimca. Edinstveno oblikovani stimulator je izdelan z posebnim držalom v katerega vstavite vaše prste, in se brezskrbno prepustite užitkom, saj bo ta ostal na mestu. Poleg držala pa ga sestavljajo tudi rebrasti detajli, ter izjemno fleksibilna celota, s katero boste lahko raziskovali tudi bolj skrite kotičke na vašem telesu. Vibracijski prst se lahko pohvali s kar 10 funkcijami vibracij, ki jih boste kljub njegovem majhen ogrodju, občutili po celem telesu. Žepna velikost pa vam bo omogočala, da vam bo družbo delal tudi izven vaše spalnice. Prepustite se zmogljivemu vibracijskemu prstu, ki vam bo spodnesel tla pod nogami!
Redna cena 13,99 € Akcijska cena 11,89 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00425

Spoznajte vibracijski prst, ki se bo izkazal za odličnega ljubimca.

 

Edinstveno oblikovani stimulator je izdelan z posebnim držalom v katerega vstavite vaše prste, in se brezskrbno prepustite užitkom, saj bo ta ostal na mestu. Poleg držala pa ga sestavljajo tudi rebrasti detajli, ter izjemno fleksibilna celota, s katero boste lahko raziskovali tudi bolj skrite kotičke na vašem telesu. Vibracijski prst se lahko pohvali s kar 10 funkcijami vibracij, ki jih boste kljub njegovem majhen ogrodju, občutili po celem telesu. Žepna velikost pa vam bo omogočala, da vam bo družbo delal tudi izven vaše spalnice. Prepustite se zmogljivemu vibracijskemu prstu, ki vam bo spodnesel tla pod nogami!

 On ima vse kar potrebujete! Ne verjamete? Nudi vam vse od nežnih, do močnih vibracij, posebno stimulativne rebraste detajle, fleksibilen material za lažje dostopanje, ter posebno držalo s katerim bo uporaba še bolj enostavna kakor kadarkoli. Prepustite se nežnemu dotiku vibratorja, ki bo vaš najboljši sopotnik kadarkoli si boste zaželeli orgazmičnih užitkov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 10 cm x 2 cm

Baterijski vložek: 3x LR44

Material TPR
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI PRST
Vaša ocena