VIBRACIJSKI STIMULATOR bradavičk FSOG

Podoživite erotična občutja iz vaše najljubše knjižne serije Fifthy Shades Of Grey in poskusite stimulator bradavičk. Ko se bodo pričele vibracije, boste začutili senzualna občutja vse od glave do peta. Stimulator bradavičk ima nežni sistem zapiranja, kar bo omogočilo, da ob uporabi ne boste čutili neprijetnega stiskanja, vendar le osupljivo stimulacijo. Oblikovane so tako, da jih lahko uporabljate z vibratorjem ali posamično. V njih se namreč nahaja bullet vibrator, ki ga lahko odstranite izpod stimulatorja, ter ga prav tako lahko uporabite tudi posamično kakor stimulator klitorisa ali drugih točk.
Redna cena 28,99 € Akcijska cena 23,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
6335

Podoživite erotična občutja iz vaše najljubše knjižne serije Fifthy Shades Of Grey in poskusite stimulator bradavičk.

 

Ko se bodo pričele vibracije, boste začutili senzualna občutja vse od glave do peta. Stimulator bradavičk ima nežni sistem zapiranja, kar bo omogočilo, da ob uporabi ne boste čutili neprijetnega stiskanja, vendar le osupljivo stimulacijo. Oblikovane so tako, da jih lahko uporabljate z vibratorjem ali posamično. V njih se namreč nahaja bullet vibrator, ki ga lahko odstranite izpod stimulatorja, ter ga prav tako lahko uporabite tudi posamično kakor stimulator klitorisa ali drugih točk.  

Pripravite se na resnično ekstazo občutkov, ki jo prinaša stimulator bradavičk. Vibracije v njem se namreč ne bodo osredotočile samo na vaše bradavičke, vendar bodo preplavile celotno telo. Lahek in mehek dizajn je izdelan tako, da ne prinaša neprijetnih občutkov, vendar le najbolj stimulativne, s katerimi boste doživele svoje najbolj intenzivne vrhunce. Njihova uporaba je zelo enostavna, le nastavite stimulator na bradavice, ter toliko potegnite trak, da vam bodo obstale na mestu. Takoj se bo pričela stimulacija, vi pa boste imeli proste roke za preostale dogodivščine, s pomočjo katerih boste doživele svoj srečni konec.

 


Stimulator je vodoodporen in ga lahko uporabljate tudi v kopeli ali pod prho.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fifty Shades Of Grey
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatno

Velikost: 10,8 cm

Baterijski vložek: Je priložen

Material Silikon
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI STIMULATOR bradavičk FSOG
Vaša ocena