VIBRACIJSKI STIMULATOR Brave Man

Stimulator Brave Man bo stimuliral najbolj občutljive intimne dele vašega telesa in s tem prinesel več užitka v vaše intimno življenje. Z ravno pravšnjo velikostjo, realistično obliko in izdelanimi izrastki bo poskrbel za pravo ekstazo in dodatno stimulacijo klitorisa. Stimulator Brave Man preprosto nataknete in občutek bo ob prvi penetraciji takoj bolj vznemirljiv. Orgazmi, ki sledijo bodo bolj pogosti in še intenzivnejši. Zaradi različnih vibracij in kvalitetnega materiala se bo izkazal v vsej svoji veličini. Užitek med uporabo bo nenasiten in se bo končal le takrat, ko si boste privoščili krajši odmor.
Redna cena 15,99 € Akcijska cena 13,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00759
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 15,99 €

S stimulatorjem Brave Man boste moški popolnoma razorožili in na kolena spravili nežnejši spol.

 

Verjemite, hvaležna vam bo. Stimulator Brave Man bo stimuliral najbolj občutljive intimne dele vašega telesa in s tem prinesel več užitka v vaše intimno življenje. Z ravno pravšnjo velikostjo, realistično obliko in izdelanimi izrastki bo poskrbel za pravo ekstazo in dodatno stimulacijo klitorisa. Stimulator Brave Man preprosto nataknete in občutek bo ob prvi penetraciji takoj bolj vznemirljiv. Orgazmi, ki sledijo bodo bolj pogosti in še intenzivnejši.

Zaradi različnih vibracij in kvalitetnega materiala se bo izkazal v vsej svoji veličini. Užitek med uporabo bo nenasiten in se bo končal le takrat, ko si boste privoščili krajši odmor. Stimulator Brave Man ima lepo oblikovano glavo in ga je zaradi svoje ravno prave mehkobe v vsakem trenutku moč usmeriti v smer željene stimulacije.

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Lybaile
Dodatno

Velikost: 18 cm x 4 cm (dolžina penisa)

Baterijski vložek: 3 x LR44 (Niso priloženi)

Material TPR
Barva Prozorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI STIMULATOR Brave Man
Vaša ocena
Top prodajni artikli