KLITORALNI STIMULATOR Pretty Love Claude

Spoznajte vsestranski stimulator Claude, ki poskrbi tako za vaš klitoris kakor tudi prsi. Njegova ergonomsko oblikovana sesalna šalčka se povsem prilega ženski anatomiji in povzroča pravo čarovnijo erotičnih občutkov saj zajema celotno območje. Majhni rebrasti detajli v notranjosti imajo mehek otip in so namenjeni dodatni stimulaciji. Stimulator je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno gladko teksturo in držalo s katerim bo uporaba še posebej enostavna. Ponuja 30 različnih funkcij vibracij s katerimi bo razvajanje popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam. Stimulator Claude se vsekakor lahko uporablja tudi za stimulacijo prsi, ki pa so tudi ene od glavnih erogenih con pri ženskah. Občutite edinstveno oblikovan stimulator Claude, ki je izdelan posebej za ženske!
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01002

Spoznajte vsestranski stimulator Claude, ki poskrbi tako za vaš klitoris kakor tudi prsi.

 

Njegova ergonomsko oblikovana sesalna šalčka se povsem prilega ženski anatomiji in povzroča pravo čarovnijo erotičnih občutkov saj zajema celotno območje. Majhni rebrasti detajli v notranjosti imajo mehek otip in so namenjeni dodatni stimulaciji. Stimulator je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno gladko teksturo in držalo s katerim bo uporaba še posebej enostavna. Ponuja 30 različnih funkcij vibracij s katerimi bo razvajanje popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam. Stimulator Claude se vsekakor lahko uporablja tudi za stimulacijo prsi, ki pa so tudi ene od glavnih erogenih con pri ženskah. Občutite edinstveno oblikovan stimulator Claude, ki je izdelan posebej za ženske!

Stimulator Claude je idealna kombinacija kakovostne izdelave ter premišljene konstrukcije, ki omogoča popolno prileganje vsaki uporabnici. 

  • Ergonomska oblika izdelana posebej za ženske
  • Pripomoček opremljen s posebnimi rebrastimi dodatki za dodatno stimulacijo
  • 30 različnih vrst vibracij
  • Elegantna vijolična barva
  • Praktično držalo za enostavno uporabo
  • Primeren za stimulacijo klitorisa in prsi
  • Izdelan iz vrhunskega mehkega silikona
  • Tiha in udobna uporaba


Izdelek je ocenila tudi Those Creamy Peaches.

"Pretty Love Claude me ni razočaral. Ima tako prednosti kot slabosti. Njegova prednost in posebnost je draženje celega spolovila. Čeprav začetek ni obetaven, je po nekaj minutah užitka nastopil dober in poln orgazem. Žal, to ni igrača, ki bi navdušila tiste, ki se jim mudi k vrhuncu. Claude nudi dolgotrajen užitek, ki ga ne zmotijo zadušeni glasovi, ki jih oddaja. Priporočila bi ga vsem, ki rade uživate v različnih možnostih vibriranja in se vam niti malo ne mudi do orgazma. Do tja vas bo pripeljal z malo potrpežljivosti in rezervo baterij v omari."

Oceno si lahko preberete na tej povezavi.  

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2024
Material Silikon
Dolžina 16,3 cm
Širina 3,3 cm
Napajanje Baterijski vložki
Primerno za Ženske
Baterijski vložki 2 x AAA (Nista priložena)
Vodoodpornost Je vodoodporen
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Pink
Načini vibracij 30
Stimulira Klitoris, bradavičke
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLITORALNI STIMULATOR Pretty Love Claude
Vaša ocena
Top prodajni artikli