VIBRACIJSKI STIMULATOR KLITORISA Claude

Spoznajte vsestranski stimulator Claude, ki poskrbi tako za vaš klitoris kakor tudi prsi. Njegova ergonomsko oblikovana sesalna šalčka se povsem prilega ženski anatomiji in povzroča pravo čarovnijo erotičnih občutkov saj zajema celotno območje. Majhni rebrasti detajli v notranjosti imajo mehek otip in so namenjeni dodatni stimulaciji. Stimulator je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno gladko teksturo in držalo s katerim bo uporaba še posebej enostavna. Ponuja 30 različnih funkcij vibracij s katerimi bo razvajanje popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam. Stimulator Claude se vsekakor lahko uporablja tudi za stimulacijo prsi, ki pa so tudi ene od glavnih erogenih con pri ženskah. Občutite edinstveno oblikovan stimulator Claude, ki je izdelan posebej za ženske!
Redna cena 37,99 € Akcijska cena 26,59 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01002

Spoznajte vsestranski stimulator Claude, ki poskrbi tako za vaš klitoris kakor tudi prsi.

 

Njegova ergonomsko oblikovana sesalna šalčka se povsem prilega ženski anatomiji in povzroča pravo čarovnijo erotičnih občutkov saj zajema celotno območje. Majhni rebrasti detajli v notranjosti imajo mehek otip in so namenjeni dodatni stimulaciji. Stimulator je izdelan iz vrhunskega silikona, ki ima prijetno gladko teksturo in držalo s katerim bo uporaba še posebej enostavna. Ponuja 30 različnih funkcij vibracij s katerimi bo razvajanje popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam. Stimulator Claude se vsekakor lahko uporablja tudi za stimulacijo prsi, ki pa so tudi ene od glavnih erogenih con pri ženskah. Občutite edinstveno oblikovan stimulator Claude, ki je izdelan posebej za ženske!

Stimulator Claude je idealna kombinacija kakovostne izdelave ter premišljene konstrukcije, ki omogoča popolno prileganje vsaki uporabnici. 

 

- Ergonomska oblika izdelana posebej za ženske

- Pripomoček opremljen s posebnimi rebrastimi dodatki za dodatno stimulacijo

- 30 različnih vrst vibracij

- Elegantna vijolična barva

- Praktično držalo za enostavno uporabo

- Primeren za stimulacijo klitorisa in prsi

- Izdelan iz vrhunskega mehkega silikona

- Tiha in udobna uporaba

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPretty Love
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Velikost: 16,3 cm x 3,3 cm

Baterijski vložki: 2 x AAA (Nista priložena)

MaterialSilikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACIJSKI STIMULATOR KLITORISA Claude
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki