VIBRACISKI EREKCIJSKI OBROČEK Love

Čas je, da se skupaj predata izjemnim užitkom vibracijskega erekcijskega obročka Love! Vsi moški vedo za prednosti erekcijskih obročkov - trša erekcija, podaljšana vzdržljivost ter bolj občutljiv ud, ki vodi v višjo stopnjo draženja. Obroček Love pa ne bo poskrbel zgolj zanj. Njegovobrnenje ni sebično, temveč radodarno in bo zatorej poskrbelo tudi zanjo in jo popeljalo v orgazmične višave.
6,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E24602

Čas je, da se skupaj predata izjemnim užitkom vibracijskega erekcijskega obročka Love!

 

Vsi moški vedo za prednosti erekcijskih obročkov - trša erekcija, podaljšana vzdržljivost ter bolj občutljiv ud, ki vodi v višjo stopnjo draženja. Obroček Love pa ne bo poskrbel zgolj zanj. Njegovo brnenje ni sebično, temveč nadvse radodarno in bo zatorej poskrbelo tudi zanjo in jo popeljalo v orgazmične višave. Prav tako bodo njenim erogenim conam, s poudarkom na klitorisu, žgečkljivo ponagajali silikonski izrastki na površini vibrirajočega dela, s katerimi je zagotovljena najvišja stopnja naslade.

Obroček je izdelan iz telesu prijaznega TPE materiala, ki ne vsebuje ftalatov, njegova že priložena baterija pa je sposobna zagotoviti od 30 do 60 minut kvalitetne obojestranske stimualcije. 

Za popolne užitke ob uporabi in lažjo namestitev priporočamo kvaliteten lubrikant na vodni osnovi.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKALove in the pocket
Dodatno

Material: 2 - 6 cm (raztegljiv po premeru)

Baterijski vložek: 1 x AG5 (Je priložena)

MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRACISKI EREKCIJSKI OBROČEK Love
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli