VIBRATOR Pretty Love Antony

Vibrator Antony bo vaš najljubši spremljevalec kamorkoli boste odšli. Majhna, a zelo zmogljiva erotična igračka je prava izbira za potešitev tudi, ko ste daleč od doma. Njena posebnost je, da je sestavljena iz kar treh različnih vibratorjev, ki se razprostirajo po celotni dolžini vibratorja. Tako vam omogočijo resnično intenzivne vibracije, ki bodo zapolnile njeno majhno ohišje vse do zadnjega kotička. Njega zaobljena konica, pa je narejena posebno za stimulacijo G točke. Uporabljata ga lahko tako moški kakor ženska, saj je zaradi svoje praktičnosti, lahko primerna tudi za analno uporabo.
Redna cena 11,99 € Akcijska cena 10,19 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA00676

Vibrator Antony bo vaš najljubši spremljevalec kamorkoli boste odšli.

 

Majhna, a zelo zmogljiva erotična igračka je prava izbira za potešitev tudi, ko ste daleč od doma. Njena posebnost je, da je sestavljena iz kar treh različnih vibratorjev, ki se razprostirajo po celotni dolžini vibratorja. Tako vam omogočijo resnično intenzivne vibracije, ki bodo zapolnile njeno majhno ohišje vse do zadnjega kotička. Njega zaobljena konica, pa je narejena posebno za stimulacijo G točke. Uporabljata ga lahko tako moški kakor ženska, saj je zaradi svoje praktičnosti, lahko primerna tudi za analno uporabo.

Vibrator Antony bo brez ovir ustregel vsaki vaši želji. Primeren za vaginalno in analno uporabo pa vam ponuja veliko možnosti uporabe. Da je resnično zmogljiva igračka, ki se skriva za majhnim ogrodjem pa dokazuje kar 10 funkcijsko vibriranje, ki si ga nastavite poljubno z vrtenjem spodnjega dela vibratorja. Na dotik je zelo prijetnega otipa, saj je izdelan iz 100% visoko kvalitetnega silikona. Primeren pa je tudi za vodne užitke, saj je njegovo ohišje vodotesno.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2019
Dodatno

Velikost: Dolžina 11,5 cm x širina 2 cm

Baterijski vložek: 1 x AAA (Ni priložen)

Material Silikon
Barva Vijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Pretty Love Antony
Vaša ocena
Top prodajni artikli