VIBRATOR Pretty Love Candice

Razvajajte svoje telo s prestižnim vibratorjem Candice. Vibrator Candice ima edinstveno oblikovano dolgo telo, ki je rahlo ukrivljeno in se zaključuje s poudarjeno glavico za stimulacijo G točke. Izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, ima vibrator Candice žameten otip, ki vas bo navdušil. Močni vibracijski motor pa ponuja kar 30 posamičnih funkcij vibracij za vzburljivo izkušnjo.
Redna cena 29,99 € Akcijska cena 25,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
DEBRA01122
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 29,99 €

Razvajajte svoje telo s prestižnim vibratorjem Candice.

 

Vibrator Candice ima edinstveno oblikovano dolgo telo, ki je rahlo ukrivljeno in se zaključuje s poudarjeno glavico za stimulacijo G točke. Izdelan iz visoko kvalitetnega silikona, ima vibrator Candice žameten otip, ki vas bo navdušil. Močni vibracijski motor pa ponuja kar 30 posamičnih funkcij vibracij za vzburljivo izkušnjo.

Vibrator Candice vas bo očaral tako s svojim izgledom v nežnem roza odtenku, kot tudi mogočnimi funkcijami vibracij. Vse od naraščanja, pulziranja in drugih dinamičnih vzorcev v kar 30 kombinacijah.

Edinstvena oblika omogoča precizno stimulacijo G točke, ki jo boste dosegli s posebno rebrasto glavico na vrhu vibratorja.

Privoščite si ga lahko tudi v vodi saj je v celoti vodoodporen.

Napajanje poteka preko USB priključka.

Za popolne užitke vsekakor priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Pretty Love 2020
Dodatno

Velikost: 14,2 cm x 9,2 cm

Napajanje: USB

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Pretty Love Candice
Vaša ocena
Top prodajni artikli