VIBRATOR Firefly Vibrating Massager Blue 8"

Zasijte skupaj s privlačnim vibratorjem Firefly, ki bo ugasnil vaše hrepenenje. Vibrator Firefly vas bo navdušil s svojo podobo, ki ga bo zasijala tudi ponoči. Tako je, ta vibrator se sveti v temi! Posebno oblikovano ogrodje bo nadaljevalo svojo misijo tudi, ko se bodo ugasnile luči. Iz sobe pa se ne bodo utišali vzdihljaji! Več hitrosti vibracij se bo prilagodilo vašemu razpoloženju, medtem, ko bodo rebrasti detajli poskrbeli za posebno čutno izkušnjo. Vibrator Firefly je izdelan iz kvalitetnega silikona v privlačnem modrem odtenku.
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 3-5 dni

Rok dobave:

3-5 dni
SKU
NSTOYS0705
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Zasijte skupaj s privlačnim vibratorjem Firefly, ki bo ugasnil vaše hrepenenje.

 

Vibrator Firefly vas bo navdušil s svojo podobo, ki ga bo zasijala tudi ponoči. Tako je, ta vibrator se sveti v temi! Posebno oblikovano ogrodje bo nadaljevalo svojo misijo tudi, ko se bodo ugasnile luči. Iz sobe pa se ne bodo utišali vzdihljaji! Več hitrosti vibracij se bo prilagodilo vašemu razpoloženju, medtem, ko bodo rebrasti detajli poskrbeli za posebno čutno izkušnjo. Vibrator Firefly je izdelan iz kvalitetnega silikona v privlačnem modrem odtenku.

Vibrator Firefly ima poudarjene detajle, ki potekajo po celotni gredi vibratorja, ter dodatne pikčaste izbokline na dnu vibratorja. Izbolkine so namenjene stimulaciji klitorisa ob sami penetraciji. Izkušnja z vibratorjem pa bo še bolj polna in prijetna!

Vibrator Firefly si lahko privoščite tudi med mokrimi užitki, je v celoti vodoodporen.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA New Sensations Novelties
Dodatno

Velikost: 23 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material Silikon
Barva Modra
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Firefly Vibrating Massager Blue 8"
Vaša ocena
Top prodajni artikli