VIBRATOR Firefly Vibrating Massager Pink 8"

Naj njegove vibracije osvetlijo vaše želje in ugasnejo vaše hrepenenje! Tukaj je edinstveni ljubimec Firefly v privlačnem roza odtenku. Njegova posebnost je, da ga boste videle tudi v temi! Ta nagajivi vibrator ima namreč poseben premaz s katerim se bo svetil tudi ponoči. Izdelan iz vrhunskega in prijetnega silikona, je vibrator Firefly idealen pripomoček za vse ženske, ki rade raziskujejo tako podnevi kot tudi ponoči. Občutite njegove vibracije in zadovoljivih 23 centimetrov. Lahko si ga privoščite tudi v vodi!
Redna cena 49,99 € Akcijska cena 42,49 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
NSTOYS0704
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 42,49 €

Naj njegove vibracije osvetlijo vaše želje in ugasnejo vaše hrepenenje!

 

Tukaj je edinstveni ljubimec Firefly v privlačnem roza odtenku. Njegova posebnost je, da ga boste videle tudi v temi! Ta nagajivi vibrator ima namreč poseben premaz s katerim se bo svetil tudi ponoči. Izdelan iz vrhunskega in prijetnega silikona, je vibrator Firefly idealen pripomoček za vse ženske, ki rade raziskujejo tako podnevi kot tudi ponoči. Občutite njegove vibracije in zadovoljivih 23 centimetrov. Lahko si ga privoščite tudi v vodi!

Vibrator Firefly ima nanizane rebraste detajle, ki krasijo tako zgodnji kot spodnji del vibratorja. Na spodnjem delu pa so še posebej poudarjeni pikčasti detajli, ki med penetracijo stimulirajo klitoris oziroma preostale intimne predele. Zahvaljujoč dodatkom pa vibrator pričara še bolj edinstveno izkušnjo!

Vklopite in uživajte! Izberite med več hitrostmi vibracij in poletite na krilih užitkov. Firefly bo vedno sijal z vami!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA New Sensations Novelties
Dodatno

Velikost: 23 cm x 4 cm

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Material Silikon
Barva Pink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Firefly Vibrating Massager Pink 8"
Vaša ocena
Top prodajni artikli