VIBRATOR Fonzie

Vibrator Fonzie je oblikovan tako, da njegova oblika in dodan stimulator klitorisa zagotavlja vrhunske orgazme! Sama oblika vibratorja omogoča super stimulacijo G točke, dodana struktura pa dodatne stimulacije, stimulator klitorisa pa poskrbi za dolgotrajen in intenziven orgazem. Igračka ima močan, vendar izjemno tih vibrator v notranjosti, ki deluje v kar sedmih različnih stopnjah pulziranja oz. vibriranja. Vibrator Fonzie 100% vodotesen, zato komaj čaka na zabavo v kopalni kadi, pod tušem,...
33,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E21309

Vibrator Fonzie je oblikovan tako, da njegova oblika in dodan stimulator klitorisa zagotavlja vrhunske orgazme!

Sama oblika vibratorja omogoča super stimulacijo G točke, dodana struktura pa dodatne stimulacije, stimulator klitorisa pa poskrbi za dolgotrajen in intenziven orgazem. Igračka ima močan, vendar izjemno tih vibrator v notranjosti, ki deluje v kar sedmih različnih stopnjah pulziranja oz. vibriranja. Vibrator Fonzie 100% vodotesen, zato komaj čaka na zabavo v kopalni kadi, pod tušem,... Fonzie je izdelan iz verjetno najboljšega silikona, ki se uporablja za izdelavo erotičnih pripomočkov. Občutek ob uporabi je zelo podoben naravni koži, ki se izjemno hitro ogreje in v tem stanju tudi dolgo ostane, v primerjavi z ostalimi materiali. Uporabljeni silikon nima neprijetnega vonja, nima dodanih dišav, nima lukenj v strukturi in je izdelan iz enega kosa. Izbrani silikon prav tako ne povzroča neprijetnih alergij in je enostaven za čiščenje, saj zadostuje že malo mlačne vode in nežnega detergenta, priporočamo pa uporabo čistila za igračke iz naše ponudbe, ker tako nikakor ne boste poškodovali kvalitetnega silikona.

Za souporabo primerni izključno lubrikanti ali geli, ki so izdelani na vodni osnovi. Lubrikanti na silikonski osnovi vam bodo poškodovali izdelek!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFeelztoys
VelikostOd 15 do 20 cm
Dodatno

Barva: vijolična.

Napajanje: baterijski vložek, 2 x AAA, nista priložena.

Velikost: 160 mm x 35 mm (dolžina penisa cca. 130mm).

MaterialSilikon
BarvaVijolična
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR Fonzie
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki