VIBRATOR FUN FACTORY Big Boss G5 Pink

Spoznajte velikega ljubimca, ki bo prevzel vajeti v vaši spalnici. Vibrator Big Boss G5 v dolžino meri zadovoljivih 23,5 centimetrov, in ima zaobljeno obliko za stimulacijo G točke. Ponuja kar 12 vibracijskih programov, ki pa so kljub njegovi izjemni moči zelo tihi. Vibrator ima optimalno porazdelitev vibracij po celotni gredi in tako omogoča popolno zadovoljitev tudi najbolj skritih erogenih con. Vabljiv dizajn v živem roza odtenku bo navdušil vaše estetsko delo, medtem, ko bo njegova žametna tekstura podražila vaše preostale čute. Vibrator Big Boss G5 na dnu sestavlja kovinsko držalo s katerim je uporaba še bolj enostavna.. Ter še bolj intenzivna! Z vsakim potiskom vas bo popeljal v ekstazo užitkov.
98,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FUN1121036

Spoznajte velikega ljubimca, ki bo prevzel vajeti v vaši spalnici.

 

Vibrator Big Boss G5 v dolžino meri zadovoljivih 23,5 centimetrov, in ima zaobljeno obliko za stimulacijo G točke. Ponuja kar 12 vibracijskih programov, ki pa so kljub njegovi izjemni moči zelo tihi. Vibrator ima optimalno porazdelitev vibracij po celotni gredi in tako omogoča popolno zadovoljitev tudi najbolj skritih erogenih con. Vabljiv dizajn v živem roza odtenku bo navdušil vaše estetsko delo, medtem, ko bo njegova žametna tekstura podražila vaše preostale čute. Vibrator Big Boss G5 na dnu sestavlja kovinsko držalo s katerim je uporaba še bolj enostavna.. Ter še bolj intenzivna! Z vsakim potiskom vas bo popeljal v ekstazo užitkov.

Prebudite svoje čute z ergonomsko oblikovanim vibratorjem, ki se popolno prilega ženski anatomiji. Zaobljena glavica omogoča popolno stimulacijo G točke in vaginalne stene ob vsakem potisku vibratorja. Močan vibracijski motor skozi celotno uporabo enakomerno porazdeli vibracije po gredi vibratorja, in tako poskrbi, da jih boste občutile v vsakem kotičku. V živi rožnati zunanjosti, vibrator Big Boss skriva 6 hitrosti vibracij ter 6 ritmov. v kombinaciji z možnostjo shranjevanja spomina vaših najljubših tresljajev, ter 'Quick stop' gumb, ki v trenutku prekine vse vibracije. Dožive čutno razvajanje v družbi vibratorja, ki ve kako zadovoljiti vaše želje.

 

-> Ergonomska oblika za stimulacijo G točke.

-> Zmogljiv vibracijskih motor, ki optimalno porazdeli vibracije.

-> 6 hitrosti vibracij in 6 ritmov.

-> Shranjevanje spomina vaše najljubše kombinacije ter gumb za hitro izklapljanje. 

-> Stilsko dovršen izgled z kovinskim držalom.

-> Držalo za enostavno ter bolj intenzivno uporabo.

-> Vrhunska kvaliteta in medicinski silikon.

-> Oblikovano in izdelano v Nemčiji.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFun Factory
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 23,5 cm x 4,3 cm
MaterialMedicinski silikon
BarvaPink
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:VIBRATOR FUN FACTORY Big Boss G5 Pink
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli